sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Kevättä odotellessa


Hankin tavaroita Taloon Maalle pitkin talvea, kirppareilta ja alennusmyynneistä yleensä. Isoon laatikkoon onkin jo kertynyt kaikenlaista tavaraa, lääkekaappi, tuunattava peilinaulakko, lukuvalot makuuhuoneeseen ja montaa muuta. Ihan hirveä kutina on jo maalle... Oi kevät, tule jo!

Aurinko paistoi niin ihanasti, että oli pakko napsia kuvia ihan vaan siitä ilosta. Ja leikkiä kollaasien tekoa. :D


Vanha Airamin termari on äidiltäni, hän ajatteli heittää sen roskiin. Onneksi ehdin väliin. Siinä on korkki-korkki ja se on täysin ehjä. Kaunis vaikka ihan vaan hyllylläkin, jos ei pidä lämpöä.

Kengät on ostettu kirpparilta kolmella eurolla. Ne ovat vähintään 50-lukulaiset, mutta epäilen, että ovat vieläkin aikaisemmalta ajalta. Kengät ovat täysnahkaa sekä sisältä, että ulkoa. Varren vuori on kangasta ja se käsin ommeltu. Kenkien merkki on Matterhorn ja ne ovat kokoa 43. Toosi kaposet ja pienet. Kenkäfiikkinä en voi kuin ihastella käsityötaidon laatua. Ajattelin laittaa nämä seinälle Taloon Maalle.

Raidallinen kannu on sittarin alesta, menee terassikannuksi ja haalean-vaaleansininen on kirpparilta. Se on käsin maalattu lysterillä ja aivan ihana. Pastellit on nyt mulle ihan pop, kummallista.

Metallisydän oli Pepin arvontavoiton mukana paketissa. Siinäkin ihana haalean-vaaleanpunainen helmi keskellä. :)Pitsiliinoja, kankaita, pöytäliinoja. Näitä ei vaan voi vastustaa, huoh. Matontekelekin on mukana, kun piti olla 5 kuvaa kollaasia varten ja hätäspäissäni tuuppasin sitten tuonkin. Taloon Maallehan sekin on menossa.
Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

[Lisäys vähän myöhemmin samana päivänä:
Lueskelin vanhoja postauksiani ja viime kesäkuulta oli tämä kirjoitus. Siinä syy, miksi mieli halajaa kevääseen...]


5 kommenttia:

 1. Makeat monot! Mä kattelin kans noita raita-astioita, mut iski taas se idioottimainen piheys. Superhauska toi kuva, raitoja raidoilla.

  Kyllä se kevät tulee, ihan just. :)

  VastaaPoista
 2. Kaikilla kevättä tuntuu olevan rinnuksissa :D
  -ja pakkanen paukkuu!!

  Täällä heiluu maalipensseli...onneksi(??) pinkkiä maalia on vain litra -vois tulla jo liiankin keväistä :/

  VastaaPoista
 3. Kevättä odotellessa :)

  Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 4. Ihania tunnelmia sun kollaaseissa. Mä muuten kans jostain syystä tykkään pastellisävyistä tällä hetkellä ja etenkin maalle ne ovat sellaisia romanttisia sävyjä. Mulla olisi oppimista sulta, haluasin osata löytää kirpppareita tuollaisia tunnelmallisia ja kauniita asioita mutta olen ihmeen huono vaikka muilla ihailen kovastikin (kuten noita kenkiä!) kaikkea nostalgista. Hyvää ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 5. Kevät keikkuen tulevi!
  Yllättävää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!