sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Väriterapiaa, sininen


Kotona tätä väriä ei ole, mutta Talossa Maalla keittiössä runsain mitoin. Kaikki nämä ovat kirppariostoksia, ostoksien yhteishinta on 14,80. Osa jo ennenkin kuvattuja. Kannussa on tyynyliina.


Takana pystyssä Arabian lautanen ja kukalliset englantilaisia.


Pieni rasia on matkatuhkakuppi, pöytäliina on kivan haalean sininen.


Munatelineen ostin kaupasta. Nyt vaan lumi poisveks heti, että pääsen näitä pyörittelemään oikeaan kotiinsa. Hus lumi, paista aurinko! :D

Väriterapiaa-osastollani on muitakin värejä, jatkoa seuraa myöhemmin.

Aurinkoista sunnuntaita kaikille ja tervetuloa kaikille uusille lukijoille!


10 kommenttia:

 1. Mitäs näihin sanois..nättiä :) ...mutta sinistä :DD

  Samaa mieltä, hus pois lumi!!!

  VastaaPoista
 2. Toi munateline on upea, tahtoo kans! Mistä sinä sen ostit? Ihania kuvia muutenkin, aurinkoa sopivasti. Selviydymme kirppikseltä, ja hyvin saatiin lomantuhlausrahaa. Ja ostin 6 pv:n aikana vain kaksi juttua, puiset kannelliset purkit 1e+2e ... Mikä vimma mulla niihinkin on???? Oli mukava nähdä vaikkakin piakisesti - laitan sulle illalla sen yhden vietsin tulemaan.

  VastaaPoista
 3. Oikun söpöö sinistä! Teilläpäin kyllä paremmat kirpparit :) tai olet oikeaan aikaan oikeassa paikassa...

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo munateline, enpä ole ennen nähnyt. Lautasetkin on söpöjä, vaikka ovatkin sinisiä :)
  - Tänään muuten juuri ajattelin, että kirpparit todellakin on täällä hyviä (vaikka joskus tuntuu etteivät ole), kävin tänään Helsingissä kahdella suurella (jäähalli+Valtteri) kirpparilla, eikä siis yhtään mitään, ei niin mitään! Muutama hyvä vanha tuoli olis ollut, mutta aivan sikahintaisia! Kyllä meidän kelpaa täällä kirppistellä!

  VastaaPoista
 5. Mulla oli joskun sininen vaihe ja ihan kaikki astatkin teemaan sopivia (; Ja sen jälkeen on ollut aika määrä eri värivaiheita ja kaikki pitää olla just tiettyä kulloinkin valloillaan olevaa tyyliä..huh...mähän sanoin ettei oo helppoa olla nainen...

  VastaaPoista
 6. Tuo munateline on hauska, en koskaan aiemmin moista nähnyt.Minkä maalainen se on?

  VastaaPoista
 7. Ihana toi liina! Ja toi kannu! Tekis mieli laittaa himmennettyä sitruunaa noiden kanssa. Kummallista?

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista!
  Pepi: sininen on sininen! :D

  Eliisa: Oli kiva nähdä. Munateline on ostettu Turtolan Kodin Ykkösestä. Alkuperäinen hinta oli 9,95 ja nyt oli alennuksessa 4e. Ne on heti siinä kassojen vieressä päätyhyllyssä alhaalla. Sarjaan oli muitakin astioita.

  Pepi ja Tiina: Tampereen seudulla on hyvä kirppistarjonta, paljon pitää vaan kiertää, että mieluisia löytyy. Nykyään ostan melkein vain "väreittäin". Nämäkin kaikki on ostettu eri aikaan eri kirpuilta.

  Maria: Mulle kävi sinisen kanssa just samoin, sit vieraannuin väristä kokonaan. Nyt taas monen mutkan kautta ja monen vuoden jälkeen pääsin palaamaan Taloon Maalle ja sininen viehätti yllättäin. Toisaalta taas mökkivärinä ei ole joka päivä silmissä ja laiskana en jaksanut/jaksa vaihtaa kaikkia tavaroita ja tekstiilejä. Eikä sen puoleen ole varaakaan! :D

  Punarinta: En muista, että siinä olisi ollut mitään mainintaa valmistusmaasta. Tsekkaan iltasella asian.

  Eve: Se keltanen kummittelee mullakin. Häh? Mutta tohon lilan-siniseen sopisi kyllä ihan täydellisesti haalea sitruuna. Oikeassa olet. Vastaväripariko? Ne toimii aina.

  VastaaPoista
 9. Siis "kakkoskohta" oli Peppi ja Tiina, sorry kiriotusvihre! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!