sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Selkeyttä edes johonkin

Nyt muistin, että miksi vihaan tavaroiden kirpparille viemistä. Kämppä on sekaisin ja loppua ei näy, huhuh. Osasyy on luonteeni perusteellisuus, myllään kaikki, jokaikisen rievun ja komeron jättämättä kiveäkään kääntämättä. Lopussa kiitos seisoo, mutta tämä matka sinne loppuun menemisessä alkaa jo hiertää. Pitkö vielä samaan aikaan aloittaa se matonkuteiden leikkauskin? No pitihän se, kun sillä välttelin oikean homman tekemistä..


Tämä kuva tuo lapsuuden mieleeni. Miten niin 70-luvun kakara? :D
Harmi, ettei meillä ole kaupunkikodissa mitään sinistä, jättäisin sen tänne iltojani ilostuttamaan.

Selkeyttä on nyt edes blogissa. On sekin jotain. Eikö?

12 kommenttia:

 1. Syvä sininen on minulle harras ja rakas väri. Äitini sitä aikoinaan inhosi, ehkä juuri siksi minä siitä pidän :) Kaunis kynttilänjalka !
  Ja nuo puutarjottimet takana, ah, taitaapa olla muutama vastaava minulla myynnissäkin :)

  VastaaPoista
 2. Tuohon kynttilänjalkaan en osaa sanoa kyllä mitään :) miten niin en ole erityisesti sinisen ystävä... Tarjotin takana on hieno!
  Kiva uusi ilme, ja selkeä, blogissa. Oih, nyt just huomasin tuon nukkekotilinkin - näkemiinn.....
  - Tiina

  VastaaPoista
 3. Jee, olen käynyt ennenkin tuolla miniatyyrimaailmassasi. Itseasiassa kun tsekkasin koneen suosikeissa olevat nukkekotisivustot, niin siellähän tuo oli :)
  Kade sun rakenteluista, itse olen enemmän ostelu linjalla, joka on paljon tylsempää ja "himpun" verran kallimpaakin, pirskatti. Ihania väkerryksiä!!!
  - Minä taas

  VastaaPoista
 4. Kiva selkeä pohja sivuilla! Ja ihanan sininen!

  Ja joo, kirppistouhu... ei millään jaksais, mutta on pakko rutistaa :) Lupasin lapsille, että kaikki mitä tulee, tuhlataan hiihtolomaviikolla. Mutta sekaisin siis täälläkin kämppä, lapset kipeinä ja natisee, itsellä nenä tukossa, heh. Nari nari..... Saunaan nyt ni eiköhän helpota

  VastaaPoista
 5. Hui, mä luulin, että klikkasin johki vikapaikkaan. On selkeä, on. VOisko arkiston tuikata tunnisteiden yläpuolelle?

  Tuu poikkeen töistä tullessas joku päivä, mä alan kohta oleen huolissani sun lievästä synkistelystä.

  VastaaPoista
 6. Onpas kiva uusi "maisema" täällä! Itelläkin ois vähän hakusessa kiva tausta, mutta tarttis osata lukee koodia, että saisin just sellasen kun haluan. :)

  Selkeyttä tännekin, kiitos! :D

  VastaaPoista
 7. Kas, tulin tämöttissee ...onpas siistiä :D
  Minäkään tuohon siniseen sano mitään, meni joskus ohi (sun iässä, auuts..)

  Täytyykin mennä sun pikkukoteihin tutustumaan, todennäköisesti olen joskus visiteerannutkin.
  Nyt muuten on maalaamiset maalattu! vähäks aikaa. Ja näkösällä :)

  VastaaPoista
 8. Hei ja kaikille kiitos kommenteista!
  Siis onko tää sininen pohja? Häh, mun näytöllä tää on harmaa ja harmaan halusin. Vaatii varmaan vähän hienosäätöä vielä... Eve: Miks toisinpäin? Selitä. Ja kiitos kutsusta, synkkyys valtaa mieltä nyt oikein rankalla kädellä ja syyn tiedätkin jo.

  Talossa Maalla on paljon sinistä ja kotona taas ei yhtään. Vieraannuin elämän muutoksissa sinisestä kokonaan pois, mutta jotenkin nyt taas pitkästä aikaa viime kesänä se näytti kesäasunnolla ihan hyvältä ja sinne se saa jäädäkin. Turkoosi kyllä miellyttää silmää täälläkin, mutta ei ole vielä muutoksia näkynyt. :D

  Nukkekoti on rakas harrastus, mutta jäi muun elämän jalkoihin, kun suunnittelin toteutin häämme. Nyt jo mieli halajaa harrastuksen pariin, mutta ans kattoo ny. Tykkään näpertelystä ja piipertämisestä. Kunhan nyt pääsen eroon tosta kirppistelystä ja siitä matontekeleestäni.. Työ joskus haittaa näitä harrastuksiani. ;D

  VastaaPoista
 9. Olin sanomassa aiemmin, että ei tää ole sininen. Harmaa mun silmään. Oon nyt kahdelta eri näytöltä kattonu, että silleen... :D

  -Tinuhe

  VastaaPoista
 10. Minna, ihanan sinisellä tarkoitin Ihanan sinistä kynttiläjalkaa ;) Sivupohja on harmaa.

  VastaaPoista
 11. Ihan viilispohjalta. Näkis heti ekalla näytöllä viimesimmät kirjoitukset. Ja harmaa se on. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!