maanantai 21. helmikuuta 2011

Tuuhea, puoleensavetävä ja upea

Näillä laatusanoilla sain blogitunnustuksen Eve Rinsessalta, kiitos. Siis ihan oikeasti on ilmeisesti kyse mahtavasta blogista. Sanalle "gorgeous" on vaan aika monta suomennosta. :D


1. Milloin aloitit blogisi?
27.6.2009


2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? 
No melkein mistä vaan, sillisalaattia, diibadaabaa ja siltä väliltä. Alunperin tästä blogista piti tulla vain merkintöjä kesäasunnosta, Talosta Maalla. Talvi on kuitenkin pitkä ja lisäsin kirppisostoksiani, niitä tuppaa kertymään. Käsitöitäkin värkkäilen, kasvattelen kukkia ja ruokaakin joskus laittelen, kaikkista niistä kirjottelen.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
En ainakaan tiedä, joku muu kirjoittaisi meidän kesäasunnosta tai mun kirppisostoksistani. :D
Ei vaan, kaikki blogit ovat erityisiä, kirjoittajansa näköisiä. Eipä tämä sen erityisempi ole kuin muidenkaan yleisbloggaajien blogit. En ainakaan tavoittele mitään erityistä blogillani.


4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? 
Olin pitänyt nukkekotiblogia jo vuoden ennen tämän blogin aloitusta, aloitin sen 27.5.2008. Harrastusblogissa on aihe melko rajattu (ainakin itse tykkään lukea harrastusblogeja vain tietystä aiheesta) ja teki mieli blogata muistakin jutuista.


5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Ulkonäköä muutan melko tiuhaan, fiiliksen mukaan. En nyt oikein tiedä muuttaisinko mitään muuta, mutta haluaisin osata paremmin valokuvauksen.


Eteenpäin tunnustus lähtee Villa Namun Tiinalle, ("naapurin plikka" ja iki-ihana siirtolapuutarhamökkiblogi), Rakkauden Talon Paulalle,  (kirjottelee blogissaan paljon sellaisista jutuista, josta olen kiinnostunut), Punarinnalle Kirppishamsterin tunnustuksia blogista, (uusi ja kiva blogi ja ah niin ihania kirppislöytöjä) sekä Tinuhelle kolkytneljä neliöö blogiin (koska siellä on sikahienoja valokuvia)


Mukavaa talviviikkoa kaikille, onneksi pakkaset on jo vähän helpottaneet!

6 kommenttia:

  1. Oi kiitos, tämä tunnustus oli yllätys näin untuvikolle bloggaajalle.

    VastaaPoista
  2. No sissossaatana etten nätimmin sanoisi! KIITOS <3, olipas ihana ylläri! Johan tässä onkin monta vuotta tullut odoteltua tunnustuksia :)
    - Tiina

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!