maanantai 30. toukokuuta 2011

Sateinen viikonloppu

Viikonloppu maalla meni sisähommissa. Vettä tuli niskaan oikein kunnolla, jos erehtyi poikkeamaan ulkosalle. Oli muuten ensimmäinen sateinen viikonloppu pääsiäisen jälkeen. 5 edeltävää viikonloppua putkeen on ollut sateettomia ja ulkohommia on tullut tehtyä oikein urakalla.

Nyt sitten urakoitiin sisällä, suursiivoa ja huonekalujen siirtelyä. Verhojen ripustelua ja pölyjen pyyhintää. Muutaman kuvan nappasin yläkerran etuhuoneesta.


Naruverhot ostin talvella Hemtexin alesta neljällä eurolla, kukkaruukku on Ikeasta ja kynttilänjalat maalasin jo talvella. Lipasto on ostettu joskus vuonna 1978 (?) Pelastusarmeijan kirpparilta, umpipuuta ja hyvässä kunnossa edelleen.


Lipasto on saamassa hieman väriä pintaansa ja uudet vetimet. Molemmat on jo hankittu, mutta toteutus on vaiheessa. Takana näkyy vanha sänky, jonka ostin entisiltä naapureilta. Siihenkin on tulossa uusi maalipinta. Vaaleanpunaisen maton vieressä on Rinsessan tekemä vihreä matto, mutta se ei näy kuvissa (pahus).

Katto on suunnitelmissa maalata valkoiseksi ja lattia on vielä harkinnassa. Kovin keltainen se on, mutta saa nähdä sitten kun katto valkaistuu, että miltä silloin näyttää.


Näkymä on lipastosta oikealle. Työkaverini lahjoitti itselleen tarpeettoman sohvasängyn jo talvella, mutta nyt vasta se kasattiin paikoilleen. "Sohvapöytä" on peitetty kamalan ryppyisellä liinalla. Pöytä on jonkun koneen tai laitteen puinen pakkauslaatikko työpaikkani roskiksesta. Se on saanut jo pyörät alleen, mutta maalaus on siinäkin vasta vaiheessa. Vanha nalleni on päässyt sohvan päälle loikoilemaan. Ikää sillä taitaa olla jo lähemmäs 60-vuotta, ellei ylikin, koska sain sen lapsena käytettynä.

Meillä on muuten hyttysverkko on jokaisen sängyn päällä, se on loistava suoja kesällä kärpäsiltä. Mikään ei voi olla ärsyttävämpää kuin kesäaamuna noin kello 5.30 kärpänen/kärpäset pörrää naamalla. Siinä vaiheessa kun se on istahtanut 136. kerran nenänpäähän, niin vitsit on vähissä. Mieheni oli alkuun epäileväinen, kun se on liian romanttinen, mutta nykyään ei nukkuisi ilman sitä.

Asiasta viidenteen, en ole päässyt kommentoimaan kenellekkään mitään. Ilmeisesti bloggerissa on ollut muillakin ongelmia? Tietty juuri silloin ei mikään pelitä, kun vihdoinkin olen teidän blogeissanne käynyt, höh.


Mukavaa alkuviikkoa kaikille toivottelen, aurinkoa on luvassa taas myöhemmin tällä viikolla.

8 kommenttia:

  1. Ihanan värisiä kynttilänjalkoja!

    Toivoopi, Vekarus

    VastaaPoista
  2. Näköjään anonyymina onnistuu tämä kommentointi.

    Mukavaa viikkoa!

    Vekarus

    VastaaPoista
  3. Nyt vasta alkanut viikonloppuna pelittää mullakin, osalla käyttäjiä bloggeri on ollut ihan solmussa monta päivää!

    Kiva kurkata taloon maalla ☺☺
    Tykkään sun väreistä!!!! Sininen jossain muodossa näyttää vähän yrittävän hiipiä tännekin -en olsi IKINÄ uslkonut ☺

    VastaaPoista
  4. Ihania asioita ja suunnitelmia, jään odottamaan innolla lisää aiheesta! Nuo matot ovat tosi hienoja!

    Mukavaa maanantaita !

    VastaaPoista
  5. Kiva käydä vierailulla - lisää...
    Mukavaa maanantaita! Muita päivä myös :)

    VastaaPoista
  6. Aiemminkin olen täällä ihaillut noita kynttilänjalkoja,herkullinen väri ja kauniilta näyttää muutenkin=D Aurinkoa alkavaan viikkoon!

    VastaaPoista
  7. Näyttääpä erilaiselta! Ihanan siistiltä ja valoisalta! Ooh! Hienoa työtä. :) (Huutomerkkien määrästäkin voi huomata innostuksen!!)

    Mulla ei oo ollut bloggerin kanssa mitään ongelmia, mutta mulla oli kyllä tovi aika hiljaiseloa. Että en sitten tiedä, vaikka jotain vikaa olis ollut. Hmh.

    VastaaPoista
  8. Vekarus: Kiitos, ajattelin maalata lipaston laatikot samalla värillä.

    Pepi: Niin maailma muuttuu eskoseni! :D
    Ja sitä paitsi sinisiä on miljuuna eri sävyä. Tuokin kynttilänjaloissa oleva väri on välillä ihan mintunvihreä.

    Aseman laidalla: Kiitos, suunnittelu on ihan parasta, mutta aikaa siihen toteutuksen ei vaan tahdo riittää. Pikkuhiljaa, nurkka kerrallaan on mottoni nykyään. :)

    Tiina: tykkään ihan mahottomasti käydä vierailulla myös Namussa. Maanantai oli mukava! :)


    Kirsi: Kiitos, aurinkoa myös sinun viikkoosi.

    Tinuhe: Tuu poikkeen kun joudat, olisi mukava jutella ja lipittää teetä. :)
    Vaihdoin pop-up-ikkunan kommentointiin kun upotettuihin ei pääse omalla profiililla lainkaan kommentoimaan. En tästä tykkää, mut pelittää ainakin paremmin...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!