keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Syksyn satoa, vihreää väriä ja repsahduksia..Työkaverilta saadut avomaakurkut on säilötty, osa viipaleina ja osa kurkkusalaattina. Samaan syssyyn tein myös mustaviinimarjahilloa. Tekisin paljon enemmänkin säilykkeitä, hilloja ja mehuja, mutta omistan vain pienen jääkaapin ja pakastinta en lainkaan.Viikonloppuna kuvailin maisemia, kivenheiton päässä kotiovelta. Että osaakin olla syksy kaunis.Ilta pimenee.Viimeiset auringon säteet.Sukkasadon ensimmäiset, lohikäärmesukat. Väri on enemmän sammaleen vihreä kuin harmaa luonnossa. Ihana malli neuloa ja ihanat sukat jalassa. Tykkään.Vielä yhdet sukat, vaikkei vihreät olekkaan! :D Kummipoika sai nimipäivälahjaksi raitasukat. Molemmat on tehty edelleen 7veljestä langasta 3½ puikoilla. Ne edellisessä postauksessa mainitut hunajakennosukat meni purkuun ja tällä hetkellä on puikoilla pitsisukka kahdella värillä.
Turhista tavaroista eroon jatkuu, viime viikolla kolmas työkaveri sai mustat täysnahkaiset slingback-avokkaat. Ne oli puolinumeroa liian pienet minulle.

Ostolakko tunnustus: Ostin kolme takkia viime perjantaina, en kirpparilta vaan uusia. Heikko olen tarjousten edessä, joten eka repsahdus oli siinä. Ounou!

Kirpparillakin olen poikennut, mutta niistä kuvia sitten myöhemmin. Yhtään päälle pantavaa en ostanut, mutta pitsiä, posliinia ja lasia sitäkin enemmän...

Loppuviikkoa odotellessa!


1 kommentti:

  1. Löytyipä kiva, uusi blogi! Oli ihan pakko selailla ekaan merkintään asti, lueskella sieltä täältä, ihailla kuvia!!
    Päätyi suosikkilistalleni... :o)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!