sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

Totta vai tarua?

Perhejuhlia varten ostin Tiimarin poistopöydästä vihreää köynnöksen näköistä kasvia. Se kiemurteli noutopöydässä tarjoiluastioden välissä ja oli mielestäni kovin kauniin näköinen. Nyt juhlien jälkeen se on lojunut nurkissa ja mietiskelin, että mitä sille voisi tehdä.

Sain inspiraation viimevuotisesta ulkomuratista, toin sen syksyllä sisään ja istutin ruukkuun. Siitä se ensin tykkäsi ja kasvoi hurjalla vauhdilla. Sisäilma oli kuitenkin sille liian kuivaa ja lämmintä ja jossain vaiheessa se pudotti kaikki lehtensä. Hämmästys oli suuri kun kevään korvalla se heräsikin takaisin henkiin ja nyt se näyttää tältä:Ja tässä on sitten sen pienempi kaveri samalla tyylillä:

Tässä on siis kaksi muovista köynnösoksaa ja yhden hinta oli 25 senttiä. Tämän voisi viedä Taloon maalle, ei tarvitse kastelua eikä nyppimistä. :D Mielestäni tämä on muovikukaksi kaunis ja hyvin aidon näköinen, vaikka en niistä yleensä paljoa piittaa.
Keskellä olevat sydämet lähikuvassa:


Sydämien ostospaikka on Marjamäen Pajutila Kangasalla ja sen yhteystiedot löydät täältä. Kannattaa käydä paikan päällä jos et vielä ole sinne eksynyt. Huikean ihana paikka!

Talossa maalla on yläkerrassa sininen kamari. Siellä on yksi pieni ikkuna ja sen verho kaipaa uusimista. Kirpparilta tein löydön muutama viikko sitten. Löysin englantilaisesta sisustuskankaasta tehdyn täyspitkän ja -leveän verhon, hinta oli 2,5 euroa. Koska ikkuna on pieni ja aika kapea niin yksi verho riittää vallan mainiosti. Tässä vielä lähikuva verhosta:


Loppuun vielä kuva rivitalon etuovesta. Koriste on ostettu myös pajutilalta jo pari vuotta sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!