maanantai 6. elokuuta 2012

Maalausurakka jatkui

Maalausurakka jatkui siitä, mihin viime sunnuntaina jäin. Aivan ihanan raikasta ja uuden näköistä, olen todella tyytyväinen, että ne suunnitelmat vaihtuivat lennossa viikko sitten.
Hyllykin on maalattu ja tavarat takaisin paikoillaan.Kaikki muut ovat kirpparilöytöjäni, paitsi kannellinen purkki toinen vasemmalta. Sen olen saanut lahjaksi ja takana näkyvät tarjottimet ovat Ikeasta. Kalataulu on yksi ehdottomista suosikeistani ja sen olen ostanut jo yli kymmenen vuotta sitten.Harmittelin, etten löytänyt valkoisia hyllynkannakkeita, mutta itseasiassa nuo mustat sopivatkin paremmin tuvan muihin juttuihin.Iltamyöhällä jatkoin vielä maalausta keittiökaappien välitilaan ja syytä olikin...


Kertaalleen maalattu


Ihan vielä en saanut valmiiksi kaikkea, maali loppui ja muutakin hommaa oli viikonlopun aikana. Kuten nämä kuistin verhot. (Hei ihme on tapahtunut!!! Otin ompelukoneen esiin ja ompelin). Seuraavassa kuvassa näkyy uusi ja vanha vierekkäin...
...ja tässä on molemmat uusia.Kapat ovat kirpparilta ostetusta verhosta tehty. Tietääkö muuten kukaan, että mistä tuo kangas/verho on alunperin ostettu? Olisiko Ikeaa?
Tästä kuvasta näkyy kuosi vähän paremmin. Mietin asiaa, koska myös tuvassa on samasta kankaasta verhot (mut eri väriset) ja nekin ovat ostettu kirpparilta.Nämäkin olivat valmiiksi ommellut verhot, mutta erilaiset kuin nuo vihreä-raidalliset. Siis verhojen malli oli erilainen. Tässä sini-puna-valkoisessa oli kapea kappa ja lyhyet sivuverhot ja vihreäraidallisessa oli vain sivuverhot ja ne olivat pidemmät. Oli miten oli, tykkään molemmista tosi paljon.

Viimeisenä vielä kuva Töllin ohjeella tehdystä chilikurkkusalaatista. Siitä tuli ihan älyttömän hyvää, nam. Kannattaa kokeilla. Kiitos Eve ohjeen jakamisesta. :o
Mukavaa maanantaita kaikille! Tänään on viimeinen päivä osallistua arvontaani pari postausta alempana. Arvonta on huomenna.
8 kommenttia:

 1. Sun tarttee laittaa ovenpieleen aurinkolaseja. Saa vetäistä heti ovella silmille, ettei vallan häikäisty. Jos vielä seurakin on häikäisevää, niin tulee ruuhkaa silmäpolille. Ei kiva.

  Kivat noi ruikut verhot, ihan kuin kuisti ois avannut silmänsä. Veri kuut, veri kuut.

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja meillähän se seura on häikäisevää aina! ;D
   Otin tuvastakin sivuverhot pois, sekin avasi silmänsä.

   Jotenkin nyt vasta olen päässyt vauhtiin noissa rojekteissa, loma meni ihan huituuseen lukiessa ja virkatessa. Tai no niin, ehkä sen loman tarkoitus onkin levätä, eikä riehua hullun lailla...

   Poista
 2. Valoa tupahan oikein roppakaupalla,hitsin kivalta näyttää ja ah mikä ihana tunne (kokemuksen erittäin syvällä rintaäänellä)kun saa noin NÄKYVÄÄ aikaiseksi!
  Kalataulu ON makea,muutenkin täytyy aina tarkasti zoomailla sun löytöjäsi,tarttee sanoo että ihan hirrrveen hyvä maku sulla,kummallisen paljon omani kaltainen;)
  Kaik on nii kaunist,kuistikin korea kuin mikä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kirsi ♥
   Maalaaminen on aina niin palkitsevaa nopsaan. Se on kyllä jännä, että miten erilaista maalla on kuin kaupunkikodissa. Romantillista ja värejä vaikka muille jakaa. Kaupungissa hillitympää ja modernimpaa.

   Noissa kolmessa purkissa kalojen alla säilytän tuikkuja, tuoksut eri purkeissa kuin tavalliset. :)

   Poista
 3. Jee.. mäkin ompelin eilen pitkästä aikaa. About 60 senttiä verhon reunaa, mutta ompeluhan sekin on! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se onkin niin vaikeaa ottaa sitä konetta esiin ja hurautella suoraa saumaa? :)

   Ehdottomasti on ompelua, ei määrä vaan se laatu! ;D

   Poista
 4. Kauniit verhot olet ommellut, ja koko mökki näyttää kuin valkopesun läpikäyneeltä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!