sunnuntai 5. elokuuta 2012

Huijaus!

Kylvin keväällä krassin siemeniä. Koko pussista iti vain kolme, mutta olin tyytyväinen niistäkin kolmesta. Kyseessä oli ihana punainen kerrottu-kukkainen yksilö. Tai siis niin pussissa luki ja kuvassa näkyi. No, miltäs näyttää? Ihan tavallisia oransseja ja ei kerrottuja kukkia, höh. Kukkasiemenhuijarit joutaisivat kaikki huituuseen.

Viikonloppu on mennyt maalatessa, metsässä ja ulkonakin touhuillessa, niistä lisää myöhemmin kun pääsen oikealle koneelle. Täppärillä on mukava selata netissä, mutta päivittäminen tahtoo olla yhtä tuskaa.

Muista osallistua arvontaan pari postausta alempana, vielä on pari päivää aikaa!

9 kommenttia:

 1. Hahhah, näitä siemenhuijauksia tuntuu olevan useamminkin - ainakin mulla! Lisäksi mun on varmaan aivan turha edes yrittää krassien kasvatusta. Kolme pussia ostin siemeniä ja oisko noita kuus hassua rääpälettä kasvanut kukkaan asti. Kovan onnen kukka minulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle oli eka kerta! :[
   Yleensä krassi itää tosi hyvin, mut en nyt tiedä mikä oli. Tosin kaikki siemenestä laitetut iti huonosti tänä vuonna kun keli oli niin kylmä alkukesästä...

   Poista
 2. Minullakaan ei noussut toiseen paikkaa krassin krassia ja toisessa on kituliaasti yksi kukka. Kaunis kukka kuitenkin ja sinulla sievässä astiassa. Kerran tilasin postimyynnistä ja jokin tunnistamaton sieltä kasvoi : )

  Katselin edellistä juttuasi ja maalaus on onnistunut hyvin : ) Minähän maalasin myös paneelit ja koko huone on niin raikkaan uudistunut. Siitä tulee iso ilo : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisiko ollut huono krassivuosi? Tillit oli ihan surkeita tänä vuonna lähes kaikilla.

   Kiitos, maalaus jatkui edelleen ja tupa kirkastui silmissä! :) ja nyt on ranskalainen manikyyri ihan ilmaiseksi, kun valkoista maalia on kynnenalustat täynnä, hih. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ihan tyhmää, odotin kovasti niitä kerrottuja. :[

   Poista
 4. Mulla on ihan päinvastainen siemenhuijaus. Sain ystävältäni noin 6-7 vuotta sitten Kesäpäivänhatun siemeniä ja pussissa luki; yksivuotinen. Niin tai näin, niin yhä vaan ne kukkii vuosi vuodelta upeammin mun kasvimaan reunassa. Ne on todella näyttäviä kukkiessaan ja kukat kestävät pitkään - siis mun lemppari ja taimia on täällä vaikea saada. Tintti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan Tintti,
   Olipa hyvä tietää, että ovatkin monivuotisia! Ostin kesä alussa kirpparilta muutaman kesäpäivähatun taimen ja istutin ruukkuun, kun luulin yksivuotisiksi. Pitääkin syssymmällä siirtää ne kukkapenkkiin. Tykkäsin kovasti myös minäkin, vaikka keltaiset kukat eivät ihan überlemppareita olekaan...:)

   Poista
 5. Huijauksista on kärsitty täälläkin. Valkoisena ostetut on olleetkin keltaisia ja sitärataa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!