keskiviikko 22. joulukuuta 2010

MiETi! ~ 22. luukkuKalenterissa aiheena tänään: Kattaus
Luukut auki kaikilla, katso myös Villa Tölli ja Tinuhe.


Joulun väri on punainen ja pinkki!
Viimeaikaisista tuunauksista sen on jo kenties joku hoksannutkin :)


Liina on Eurokankaasta, rakastuin tuohon kuvioon ja paksuun kankaaseen! Piikkipallukka on oikeasti kuusen latvakoriste Indiskasta.


Sipulikupoli-pallot on Tiimarin outletista, ne olivat todellinen löytö! Värit juuri sitä mitä hain, muoto sopii liinan kasmirkuvioon just eikä melkein ja 8 kpl pussi oli vain 50 senttiä. Voi, että oli pieni ihminen onnessaan!Sieltä se tuunattu kranssikin kurkistelee!


Tämäkin joulukuusenkoriste on Indiskasta ja siellä oli jo kaikki joulukoristeet puoleen hintaan. Eihän sitä voinut vastustaa kun värit osui ihan just kohilleen... (siis toi violetti on oikeasti pinkki livenä)

 
 Lahjaksi saadut kynttilämansetitkin sopii pinkkien kynttilöiden kanssa väriteemaan. Nuo pöydällä kiertelevät kankaat ovat kaulahuiveja Luhta outletista, niiden hinta oli 1€ ja otin niitä kolme pöydälle kiemurtelemaan.Ihan älyttömän vaikeaa oli kuvata iltapimeässä, mutta näillä on mentävä. Huomenna on muuten vuoden pimein päivä, päivä lyhimmillään. Pitkiksi kynttilöiksi olisi sopinut myös vihreät tuon amarylliksen varren kavereiksi. Amaryllis on ostettu Lidlistä jo 3 viikkoa sitten ja koskaan aikaisemmin minulla ei ole ollut noin kaunista, suoraa ja hyvinvoivaa amaryllista. Harmi, että kuva on ylivaloittunut, kukka on oikeasti vaaleanpuna-valkoinen.

Kaksi yötä Jouluun on, lalalaa...

2 kommenttia:

  1. On kyllä ihan sun näkönen kattaus! :)

    VastaaPoista
  2. Naulan kantaan Tinuhen kommentti!

    Mä tahon noita hipuleita! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!