perjantai 10. joulukuuta 2010

MiETi! ~ 10. luukku
Kymppiluukku aukeaa teemalla pakettikortti Villa Töllissä
(klikkaa kuvaa)
ja extrat löytyy Tinuhelta ja täältä.
Olen pitkään yrittänyt noudattaa arjessani kierrätystä ja vanhojen tavaroiden uusiokäyttöä. En mitenkään yltiöpäisesti, mutta suosin kirppareita, harrastan tuunausta eri muodoissaan ja varsinkin ompeluissa käytän paljon kirppareilta hankittuja tarvikkeita. Teemaan liittyen aloin miettiä "kestopakettikorttia", jonka saaja voi laittaa eteenpäin kiertoon seuraavalle lahjan saajalle.
Toteutukseen hain ideoita matkalaukkujen nimi- ja osoitetaskuista (vai mitä ne on nimeltään?) Päällimäisen ruutukuosisen taskun olen tehnyt ohuesta kartongista ja liimannut kankaan siihen päälle. Ompelin taskun pohjan päälle kahdella päällekkäisellä ompeleella. Yksi sivu on auki, jotta nimilapun voi vaihtaa tarvittaessa.
Pohja on vanhaa pellavapyyhettä nelinkertaisena ja väliin on ommeltu ripustusnauha (ainoa uusi materiaali kovikekankaan lisäksi). Ruutukangas on vanhasta miesten paidasta ja pahvi on dyykattu työpaikan roskiksesta.

Tykkään ideasta tosi paljon, mutta ulkonäköön ja toteutukseen voisi vielä panostaa, ihan ok kuitenkin prototyypiksi. :)
Mukavaa viikoloppua kaikille!

7 kommenttia:

 1. Voi kun ihana! Olet nero... En olisi itse tuota keksinyt.

  VastaaPoista
 2. Loistokeksintö! Hei kun olet niin ihanteellisen kekseliäs uusiokäyttäjä, oletko testannut tätä tavaroiden vaihtopalvelua netissä: http://www.netcycler.fi/, sieltä löytyy kaikenlaista :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Lezzie, kiitos Johanna ja kiitos Eve!
  Täällähän ihan punastuu, kun lukee kommenttejanne. :)
  Muistelen tässä sitä sanontaa sokeista kanoista... ;D

  Johanna: olen käynyt sivuilla ja sitä vaihtoehtoa mietinkin tuossa eroon turhista tavaroista kampanjassani. Vielä en ole ehtinyt siihen liittyä tai paneutua kunnolla, mutta ideahan on loistava ja sopii omaan ajatusmaailmaani hyvin. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 4. Loistoidea ja tosi siisti toteutus!

  VastaaPoista
 5. Kiitos Leena,
  idea tuli vähän "myöhään" kalenteriaikatauluun, mutta ehdin juuri ja juuri tehdä sen eilen illalla. :)
  Ihan kauhean läheltä sitä ei juuri uskalla katsoa, millivillen mielenlaadun kun omaan. Kovikekangas ja kartonki auttaa kyllä asiaa siisteydessä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!