perjantai 3. heinäkuuta 2009

Kun mikään ei suju...

Poikkesin Euro-kankaan alennusmyynnissä. Yritin hakea pellavaa ja löysinkin kohtalaisen suuren palan poistokorista. Olen jo pitkään halunnut kokeilla tulostettavaa silitysarkkia ja Akateemisessa sitä oli myynnissä. Valitsin sopivan kuvan vanhasta Casa Mia-lehdestä, skannasin, tulostin ja silitin kuvan kankaalle. Siihen asti kaikki meni hyvin.

Ja sen jälkeen ei sitten mikään. Miten voi yksinkertaisen tyynyn ompeluun mahtua kaikki mahdolliset mokat? Näköjään voi.

Selittelen asiaa sillä, että olen lomatunnelmissa... Takana olevan tyynyn päällä on vanha pellava-tyynyliina, se on ostettu kirpparilta eurolla. Etualalla oleva on siis tuo murheenkryyni. Kuvassa näyttää paaaaljon paremmalta kuin oikeassa elämässä.
Painokuvaan olen kovin tyytyväinen, se onnistui hienosti ja pellavapitsikehys ympärillä näyttää hyvältä. Nämä ovat menossa Taloon maalle valkoisen puusohvan päälle.

Loma alkoi tänään, ihanaa!

3 kommenttia:

 1. Kaunis tyyny! Äläs ny oo niin kriittinen :) Mun pitää nähdä tuo livenä!

  Kävin yövuoron jälkeen Tammelan torilla - siellä joku myi kankaitaan pois ja kun piti ostaa vain siikliä ja porkkanoita -tulin kotiin myös mansikoiden ja vihtojen kanssa ja valtavan ison kassillisen kankaita. APUAAAA! Ihmeellisiä mallitilkkuja tuli taas kotiin riesaksi asti :) Voi tehdä jakoo syksyn nukkekotikerhossa!

  VastaaPoista
 2. Onnea uudenkarhealle blogille! Kivan tyynyn olet tehnyt.

  VastaaPoista
 3. Tutun kuuloista itsekritiikkiä, mutta tyyny on todella kaunis ja ihan täydellinen!! :)
  Opiskeluaikainen opettaja oli hurjan tarkka, kaikki tikkien pistotkin piti mennä millilleen käännöksissä. :P nykyisin lasten remutessa ja hyppiessä tyynyjen ja muiden tekeleiden päällä ei muutamat millin poikkeamat haittaa ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!