tiistai 14. heinäkuuta 2009

Matkalta mukaanKävimme sukuloimassa Itä-Suomessa ja matka oli oikein mukava. Kirppareitakin kiertelin ja ainahan sitä jotain tarttuu mukaan. :D
Paluumatkalla oli pikapysähdys jossain pikku kylässä ja näitä aarteita sieltä löytyi.
Olen jotenkin heikkona vanhaan romumetalliin. Aaltoileva vati on englantilainen ja ihan kulunut, mutta mielestäni juuri passeli Taloon maalle. Sen hinta oli huikeat 50 senttiä.

Tämä teesetti oli hurmaavaa kulunutta messinkiä ja varmaankin sekoitus eri keräilyeristä. Pikku-alustat ja tarjotin ovat erilaisia kuvioiltaan ja väreiltään. Ruusut lusikoiden päissä ja pikku-alustojen ruusut puolestaan ovat samaa sarjaa. Lasit näyttää Venäläisiltä, mutta mistä näistä koskaan tietää... Hinta oli kaikista yhteensä 3 euroa.

Alla oleva pöytäliina oli löytö Pielisen takaa ja pidän myös siitä kovasti. Hinta oli 2 euroa.


Tähän kristallikarahviin hurmaanuin ihan täydellisesti. Siinä ei ole särön säröä ja korkkiosa on ihan älyttömän painava, kuin koko karahvikin. Hinta oli 5 euroa. Tästä en tiedä, että päätyykö se Taloon maalle vai jääkö kotiin kaupunkiin. Se sopii molempiin ihan yhtä hyvin.4 kommenttia:

 1. Very unique blog.
  Fantastic pictures. Wow...

  I like your blog.

  Please visit:
  http://bali-digitalworld.blogspot.com

  Keep blogging.
  Good day.

  VastaaPoista
 2. Ihania löytöjä! Mulle kelpais myös nuo kaikki. Mä olisin tän päivän aikana halunnut poiketa kaikille kirppiksille, mitä tien poskissa mainostettiin - mies ei lämmenny :)

  VastaaPoista
 3. Ihania löytöjä, kupit ovat ihan täydellisiä :)

  VastaaPoista
 4. Meillä on kotona juuri samanlaiset teelasit ja alustat, ostettu Turkista 15 vuotta sitten. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!