maanantai 27. heinäkuuta 2009

Ruusuja ja romua


Huhuh, loman jälkeinen eka työpäivä takana ja ihan täysin puolivaloilla menin koko päivän. Eiköhän se kohta tasaannu. Ensi viikolla viimeistään tuntuu, että onko sitä lomalla ollutkaan.

Kirppislöytöjäni taas päivitän, nämä ovat ostettu monesta eri paikasta ja ympäri Suomea. Lomamatkalla kun sattuu kohdalle kirppari, niin sinne on päästävä... :D
Tämä ruusutarha on löytö lähikirppikseltä. Alla on kaksi kangaspalaa ja niistä on tulossa verhokapat lasikuistille Taloon maalle. Pikkukippo oli jotenkin vaan niin suloinen, että se oli otettava mukaan. Kankaat maksoivat yhteensä 2 euroa ja pikkukippo yhden.

On jotenkin hassu juttu, että naitä yltiöromanttisia juttuja on nyt tullut ostetuksi älyttömän paljon. Värit ja kuosit ovat kaikkea muuta kuin mitä minulla kotona on. Aikaisemmin kun vielä asuin Talossa maalla, niin koko sisustus oli vanhahtavaa ja romanttista. Se jotenkin sopi sinne vanhaan taloon. Elämäntilanteeni muuttuessa hylkäsin kaikki vanhat värit ja tyylit. Talossa maalla on lasikuisti ja se on vanhan vihreä/valkoinen. Yläkerrassa on sininen kamari, etukamari alhaalla on valkoisen sävyjä ja piristeenä ripaus punaista ja mustaa (vanhaan tyyliin kuitenkin), makuuhuone on valkoisen eri sävyjä.

Rivitalossa kaupungissa väritys on ruskeaa, mustaa, hopeaa, harmaata ja tehosteena punaista ja väliin valkoista. Keittiön tehosteväri on lime/oliivi ja yläkerran vierashuone on kelta-oranssi. Ja romanttista ei näy missään.
Tässä sitä romantiikkaa on lisää menossa Taloon maalle. Vanhoja tyynyliinoja (pesun jälkeen silittämättä vielä) ja hinta oli 20 senttiä kappale.

Takana oleva tarjotin on taas kerran romumetallia. Tämä olisi ehkä jäänyt ostamatta, mutta reunus oli niin ihana ja hinta sopiva, että mukaanhan se lähti. Hinta oli 1 e. Nekka ja sokerikko on leimattu "SKOY" ja ilmeisesti hopeoitua "läkkipeltiä". Ja minun tietojeni mukaan SKOY on Suomen Kultasepät Oy. Korjatkaa, jos olen väärässä. Niiden hinta oli 8 euroa. Hyvin harvoin ostan mitään yli vitosella, mutta näiden kohdalla tein poikkeuksen. Täysin virheettömät, kulumattomat ja kauniitkin vielä. Etualalla oleva kannellinen posliinirasia on kauniisti patinoitunut ja ehjä, se oli 5 euroa.
Tässä vielä lähikuva kolmen koplasta. Tässä näkyy hyvin tuo tarjottimen reuna, siihen voisi vaikka pujottaa nauhan kiertämään reunan ympärille. Koitan vaan ensin puhdistaa tarjottimen, se tuntuu jopa tahmean likaiselta ja reunuksesta on kulunut pinnoitus kokonaan pois. Eipä ollut suuri menetys vaikka ei ikinä kalua tulisikaan. ;)


Loppuun vielä iki-ihana kuva lomareissulta jonkin vanhan moottorin kyljestä.
Mukavaa viikon alkua kaikille!
2 kommenttia:

  1. Kääk, ihania ostoksia!! Ruusukangas ja pikkupurkki ovat kyllä ihan syötävän ihania!! Hienoja myös nuo tyynyliinat ja nekka ja sokerikko. Ei tuo 8 euroa ny paha hinta ole. Paljon jäisi kivaa kirppikselle, jos liian tiukka on.. :)

    Minä ostin yhden vanhan valkoisen tyynyliinan, hienot virkatut pitsit... Nauratti kun pesun jälkeen viikkasin sitä -kräts ja kriik -kangas ritisi keskeltä halki:) No, niitä pitsejähän minä vaan..

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania ostoksia, nuo kankaat ovat ihan täydellisiä, kyllä tykkään!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!