keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Piti kaikenlaista




Piti tehdä postaus jo aiemmin, mutta laiskuus on iskenyt bloggailuun. Mistä lie tulla tupsahtanut?

Piti siinä postauksessa kiittää teitä kaikkia ihania kalenterin kommentoijia (KIITOS!) ja katselijoita sekä toivottaa kaikki uudetkin lukijat mukaan. 




Piti kiittää Pepiäkin, ihanat tossut ja ihana kristalli. Karkit on syöty aikaa sitten, mutta laitoin siihen pojalta saadun kynttilän. Sopii kuin nenä päähän (koskahan muka raskisin polttaa sen?). KIITOS molemmille!




Piti laittaa tänne kuva saamastani joululahjastakin. KIITOS Eve! Ihan huippu.




Piti laittaa tänne kuva myös toisesta joululahjastani (tai siis yhteinen Insinöörin kanssa, mutta mä sen halusin) Iik, kuinka ihana täppäri. Samsung Galaxi 10,1", uusi rakkaani. Oih, olen iloinen.

Piti kiittää myös Lauraa aivan mahtavasta ruokavinkistä -kliks-. Teimme jouluksi salaattia ilman pastaa ja nam. Että oli hyvää. KIITOS!
Miten sitä aina unohtaakin kaikki upeat makuyhdistelmät? Päärynä, sinihomejuusto ja pähkinät, klassikkohan se on. Vahinko, että kuvat salaatista on pojan kamerassa. Ehkä saan lainata sitä tänne myöhemmin?

Piti siinä aikomassani postauksessa myös kertoa kirjoista. Törmäsin Namu-tädin kanssa kirpparilla ja löysin samalla reissulla ihan ykkösopuksen neljällä eurolla:




Upeaa luettavaa, usko pois. Tai siis jos tykkäät historiasta, niin upeaa. Muuten ei ehkä iske. Muutama muukin kiva kirja on tullut hankittua, mutta niistä joskus toiste sitten.



Piti kertoa, että joulun ajan paras musiikki ohjelma oli ehdottomasti Virsistä viisi. Päivä vain ja hetki kerrallansa olen hoilottanut koko viikon. Kuuntele kuinka kauniisti Johanna Iivanainen sen laulaa, oih.

Piti kertoa, että maksan ilolla Yle-veroa siitäkin syystä, että Todella Upeeta sarjasta on 20-vuotisjuhlajaksot. Järkytystä tosin aiheutti se, että Patsy on jo vuosia laiminlyönyt eläkkeensä, auts. Eihän Patsy voi olla eläkeläinen! Eihän?



Iki-ihana Joanna Lumley on näkynyt televisiossa myös revontulien perässä Norjassa sekä eilen viimeksi Niilillä. Loistava näyttelijä ja loistava ihan omana itsenään. (Et tainnut huomata, että mielestäni loistava on myös Yle Areena... :D)


Piti kertoa myös tulevasta lomareissusta, mutta koska se on kiellettyä niin en kerro. Katso linkistä kohta 5. Kerron sitten kun tulen. Jääpähän murtovarkaille ja epämääräisille vainoajille ihmeteltävää, että missä se nyt oikein on. Kotona vai matkalla, häh? Vaikken FB:ssa olekaan. Siltikään en kerro vielä. Hähhää rosvot siitäs saitte!!!

Piti kertoa myös siitä, että töissä on kiirettä ja iltaisin loikoilen kuin märkä rätti uudella ihanalla karvamatollani. Mutten kerro. Tylsää ja ketä kiinnostaa.


Ihan Todella Upeeta loppuvuotta kaikille teille lukijoille! 

Piti sitä uutta vuottakin toivottaa, mutten kerennyt.
Kuinkahan pitkä postaus siitä tulisi, 
jos keräisi kaikki yhteen kirjoitukseen, 
mistä on aikonut postata?.


5 kommenttia:

  1. Kiva postaus:) Hyvää vuotta 2012 sinullekin!

    VastaaPoista
  2. Söpön värinen kynttilä kyllä ja muutenkin kiva postaus. :) Usein käy niin, että aikoo kirjoitella vaikka mistä, mutta ei ehdi tai jaksa aina kaikkea. Mukavaa alkanutta vuotta sinullekin!

    VastaaPoista
  3. Muistathan raahata sen tylsän itses tänne viikonloppuna :)

    Saat vaik makoilla karvalankamatolla....tai ei sentään, se ei o uusi...

    VastaaPoista
  4. Mukava kirjoitus,vaikka niinhän sinulla aina=D Se on tämä maailma semmonen että aina kaikenlaista pitäis ja pitäis,onneks välillä on niitä hyvä tässä nyt-hetkiäkin...Todella upeeta lomaa,loppuvuotta ja ihan kaikkea mahdollista sinulle<3

    VastaaPoista
  5. Onpas hieno laukku!

    Mä kattelin eilen pala kurkussa Anne Frankia (siis heti AF:n jälkeen). Jotenkin musta tuntuu, et se kirja oli ihan erilainen. Pakko varmaan lukeakin se taas.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!