maanantai 30. tammikuuta 2012

Sukella siniseen


Reissukuvia jälleen, tällä kertaa sinisellä teemalla.


Sagrada Familia


Molemmat kuvat Parc Güell
Kuten muutkin neljä allaolevaa
Rantabulevardi


Sinisen taivaan ja meren huikaiseva liitto, värit ja tunnelma, kantavat toivottavasti kevääseen asti. Barcelona on kaunis, puhdas ja hyvin toimiva kaupunki. Tiesittekö, että Ryanair aloittaa suorat lennot Turusta Gironaan maaliskuussa? 
Olen vuosia lentänyt Eurooppaan ko. lentoyhtiön siivin. Itse asiassa siitä lähtien kun se Tampereelta on lentoja tehnyt. Lentoja ei aluksi ollut kuin Tukholmaan Skavstan kentälle. Ensimmäinen reissu tehtiin koko perheen voimin Pariisiin Skavstan kautta vaihtaen ja vuosi taisi olla silloin 2002. 

Tammikuu on erityisen edullinen kuukausi sekä lennoissa, että hotelleissa. Nytkin lensimme Tre-Hahn-Girona sekä takaisin ja lennot maksoivat yhteensä kaikkine kuluineen 114,- kahdelta hengeltä. Siis meno-paluu kahdelta. Melko edullista sanoisin. Tampereelta Helsinkiin pääsee junalla kaksi henkeä edestakaisin pikkuisen suuremmalla summalla.

Barcelonassa meillä oli apartamentos-huoneisto, yhdistetty olo- ja ruokailuhuone, makuuhuone, keittiö, tilava kylppäri sekä parveke aivan vanhan kaupungin liepeiltä. Se maksoi 5 yötä 250,-, mutta normaalihintaisena (sesonkiaikaan) se on puolet kalliimpi. 
Moni teistäkin on varmaan jo lentänyt "Reiskalla" ja tehnyt omatoimimatkoja, mutta niille jotka vielä miettivät, niin voin suositella lämpimästi. 

Oikein mukavaa maanantai-iltaa kaikille!2 kommenttia:

  1. Ihania sinisiä hetkiä, vaikken tunnetusti niin sinisen ystävä olekaan :D
    Ja arvaa mitä! Muistin juuri tässä kirjoitellessani, että piti laittaa tänään ,postia eräällä Minnalle. Voi ei! Jotenkin niin hektinen päivä tänään...

    Tiedätkö, nyt tuntuu, etten pysty sanomaan mitään päivää tälle viikolle, joka sopisi... Taitaa olla niin, että otan sun vinkit sitten seuraavalle reissulle :)

    VastaaPoista
  2. Tiina: eiköhän reissu ole ihan huippu ilman munkin vinkkejäni. :) Pitääkähän mukavaa yhdessä ja nauttikaa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!