tiistai 31. tammikuuta 2012

Mä en tajuu!


Katselin illalla television mainoksia. Tai siis neuloin ja puolella korvalla ja toisella silmällä vilkuilin televisiota. Huomioni herätti uusi kiva keksintö: automaattipumppupullo nestesaippualle. Ihan jo tosissani mietin, että toihan näppärä värkki. Paljonkohan se maksaa? Pitäisköhän ostaa?

Siinä sitten tuumiskelin ja funtsailin ja asiaa tarkemmin ajatellessa tuli mieleen, että hetkinen! Olen siis menossa pesemään käsiäni ja yritän välttää saamasta bakteereja saippuan käsikäyttöisen pumppupullon painamiskohdasta.

Kelataas vielä vähän, olen siis menossa pesemään käsiäni.

Ja se sauraava, joka käyttää pumppupulloa, on myös menossa pesemään käsiään. Ja sitä seuraava.

Ymmärrän hyvin automaattiannostelijat sairaalassa käsidesiä laittaessa, mutta että kotonakin kun on menossa pesemään käsiään, niin pitää välttää likaamasta niitä.
Enksmä vaan tajuu?

12 kommenttia:

 1. öö.. palasaiput ovat ihanii.. tai sitten mä vaan en tajuu.. :D

  VastaaPoista
 2. Mä en taas tajuu tota että joku osaa neuloo JA katsoo telkkua samaan aikaan,mullon tuohon pisteeseen Niin piiiiitkä matka että kyynelehtisin jos viitsisin=D Mä oon miettiny tota pumppupulloa että se on varmaan sotkupullo,pikkasen kun joku heilahtaa läheisyydessä niin saippuaa on altaan reunalla,olit sitten pesemässä käsiäs tai et=D

  VastaaPoista
 3. Haha, mie mietin tuota ihan samaa eilen illalla kun mainoksen näin...siis mitä ihmettä XD Ihan näppärä varmasti just jossain julkisessa laitoksessa/tilassa, mutta kotikäyttöön...öööh.

  VastaaPoista
 4. Mä olen nauranut pari viikkoa samalle mainokselle. Kertakaikkisen typerää.

  VastaaPoista
 5. Ja minä heti esteetikkona sjattelin, että onpas ne tehneet siitä ruman!
  Tarpeellisuutta en edes ajatellut kun mun mielestä normi pumppupullo toimii oikeih hyvin. Siis sen jälkeen kun sisällön on siirtänyt nätimpään pulloon :D

  Btw, tuoli on edelleen kaupan -ja uskotko, toinen samanlainen tuoli löytyy mutsin mökiltä. Mun. Maalattu, mutta ei valkoinen.
  Laitatko mulle viestiä a.s.a.p, Jos kiinnostaa, en laittanut vielä uudelleen myyntiin!

  VastaaPoista
 6. Samoja ajatuksia täällä on ollut. Ja tuleehan se lika hanasta kuitenkin käsiin, kun sen kuitenkin joutuu käsillä avaamaan...
  Yksi turhake lisää:(

  VastaaPoista
 7. Heh, meillä ollaan ilmeisesti keskiajalla, kun on itsetehdyt palasaippuat käytössä ihan aina, vessoissa, jopa suihkussa. Tämä ihan syystä että miulla on rutikuiva/atooppinen iho joka on varsinkin talvella aika pahana. Olen saanut ihon voimaan hyvin, tai ainakin kohtalaisesti jättämällä kaikki teolliset saippuat pois. Muutenkin karsastan ihan kaikessa väri-, säilöntä-, hajuaineita ym. lisukkeita joita tungetaan joka paikkaan. Vaikka en mitenkään fanaattinen viherpiipertäjä tiodellakaan ole, niin oma hyvä olo (tässä tilanteessa iho) kertoo siitä, että ilman kaikkia lisäaineita voin paremmin.

  Toinen syy on se roskan määrä. Palasaippuasta ei jää mitään jäljelle. Eli meidän huusholliin on ihan turha minkään automaattisuperpumppusaippuahässäkän edes yrittää. :D

  Niin ja terveenä ollaan oltu, lapsikin on pois hoidosta muutaman päivän korkeintaan kerran vuodessa, eli pärjätään näillä kivikauden menetelmillä ihan hyvin. ;)

  VastaaPoista
 8. Kirsi, mä näen jo valmiiksi tilanteen, jossa pieni herra on muutaman kerran kokeillut vekottimen toimivuutta. :D

  Palasaippua. Ensin sillä hieroo naaman, kainalot, perseen ja varpaat. Pala takaisin telineeseen odottamaan seuraavaa käyttäjää. Mutta saippuahan on itsestään puhdistuva, eksje? (Frendeistä)

  VastaaPoista
 9. Hyi helvata, kuka pesee palasaipulla persettä? Aika härskiä! :D

  VastaaPoista
 10. Ihme ja kumma että ihmiset ovat hengissä selvinneet ajan ennen nestesaippuoita. Vaikka miten ovat persettään hanganneet sillä palasaippualla. :D

  VastaaPoista
 11. Heissan murut ja kaikki kommentoijat. Hauska kuulla/nähdä, että muitakin askarruttaa tää saippua-"dilemma".

  Tämä postaus oli sellanen hetken mielijohde, keski-ikäisen jupinaa. Mut mainoksen perustelut on mun mielestä sieltä perseestä ja syvältä. Sitä paitsi sillä pumppupullon automaattiannostelijalla ei voi hangata just sieltä. Tai ainakin sen voisi olettaa olevan pirun hankalaa. :D:D

  Sitä jäin vaan ihmettelemään, että kuinka helposti ihminen haksahtaa mainoksiin. Oikeasti aluksi ajattelin, että se vekotin on näppärä. Onneksi heräsin! :)

  VastaaPoista
 12. Ai niin. Itse käytän pala- ja nestesaippuaa, molempia. Ja mäkin tykkään palasaippuoista, ne on ihania.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!