perjantai 27. tammikuuta 2012

Mettlach ja Villeroy


Se Villeroy & Boch outlet... joskus vielä menen sinne pakettiauton kanssa. Tälläkin kertaa piti tyytymän vain pikkaraisiin tuliaisiin. Ne muuten on postissa odottelemassa. Laitoin taas reissusta pari pakettia postissa kotiin. Kätevää kun ei tarvi matkustaa kuin käsimatkatavaroilla. :)

Ensin syötiin vähän kakkua Villeroin omassa kahvilassa:



...ja sitten kierreltiin. Olisin voinut shoppailla täältä vaikka mitä, mutta lentomatkustajan laukkujen painorajoitukset asettivat omat haasteensa. Sieltä on muuten postituspalvelu kotiin, mutta en kysellyt hintoja sen kummemmin. Tuotteiden hinnat olivat kovin edullisia, johtui varmaan osaksi alennusmyyntiajastakin.

Tässä Ansalle ja kaikille muillekin vähän maistiasia:




Kuvissa on vain pieni osa kaupan valkoimasta...
Tämän "tavallisen" outletin lisäksi on vielä oma Joulukauppa kylän ainoan kadun toisessa päässä.
Rakkauden Talon Paulalle maistiaisia tässä:


Ostin tuon keskellä olevan pikkutalon nukkekodin nukkekodiksi. :)

Itseasiassa tämä outlet-pikkukylä on vain pieni erillinen osa Mettlachia ja sieltä löytyy Villeroyn lisäksi muitakin putiikkeja, lähinnä sisustukseen ja keittiöön liittyviä tuotteita on paljon. Yksi kauppa on kenkiä (en muista nimeä, ja tuotteet aika outoja nimiä minulle) ja yksi kauppa vaatteita (Lands End) Kaikki ne mainostaa olevansa outleteja, mutta en hirmu tarkkaan katsellut hintoja. Ainakin kaikki kenkäkaupan kengät oli kalliita, mutta ne oli umpinahkakenkiä lähes kaikki ja osa näytti "terveyskengiltäkin". Ne nyt on kalliita missä vaan, jollei satu apajille poistokoreille. Yhdelle poistokorille osuin ja ostin mokkanahkanilkkurit pojalle. Alennus oli aika mukava, kun alkuperäinen hinta oli 109,- ja maksoin niistä 20,-. Onneksi koko oli sopiva ja poikakin tykkäsi. (tai sit oli vain kohtelias ;)

Mukavaa perjantai-iltaa kaikille ja pipo päähän ulos mennessä. Tänään oli kylmä, hrrrr.



6 kommenttia:

  1. Ah ja voih, mitä tavaroita. Mä olisin langennut heti noihin jääkarhuihin ja pingviineihin ja ja... noh, varmaan kaikkiin kivoihin koriste-esineisiin. Nuo autotkin näytti hyviltä ja ne joulukoristeet, huokaus. Periaatteessa mua tökkii koriste-esineet, mutta jotenkin nuo Villeroyn koristeet on IHANIA!

    VastaaPoista
  2. ooh, kyllä kelpasi varmasti tuolla tavaroita hypistellä ja shoppailla!

    VastaaPoista
  3. Kyllä on kiva shoppailumesta Villeroylla, mutta kyllä tosiaan tuo lentomatkustajan laukun painorajoitus estää hamstraamasta, jos ei jaksa lähetellä itselleen kasaa postipaketteja. Tässä pari päivää sitten etsiskelin kivoja laattoja uuteen taloomme ja nyt vaihtoehtolistalla on yksi Villeroynkin laattamalli. Saa nähdä, mihin sitten päädymme.

    Nyt kun olet treenannut tuota shoppailua livenä, niin laitoin sinulle haasteen blogiini, jotta voit treenailla sitä virtuaalisesti suurilla seteleillä.
    Rattoisaa lauantai-illan jatkoa!

    VastaaPoista
  4. voi hyvä tavaton!!! miten paljon kaikkee...oikeessa olet...hulluksi tulisin tuolla, pitäisi olla rekka päästäkseen pois asiallisesti... no mutta ihanaa katsella noita sun kuvia sieltä, ei ole tiedossa matkaa...heh,onneksi :D

    VastaaPoista
  5. Eliisa: mun suosikit oli ehdottomasti kaikki lasit ja lasiset kynttilänjalat (ei noissa kuvissa). Jotenkin onnistuin hillitsemään itseni... :D

    Taina ja Mia: huokauksia kyllä tuli minultakin ja nitä oli ihana hypistellä. :)

    Valua: kiitos haasteesta, palaan asiaan. Mulla on kyllä vielä joskus PAKKO mennä sinne oman auton kanssa ja mieluiten ison, hih. Saahan ihminen haaveilla...

    Ansa: voithan joskus suunnitella retken sinne ja kusti polkee... :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!