keskiviikko 14. joulukuuta 2011

ME! ~ Luukku 14


***************************

Luukku 14
Teema: Kuusi

***************************

Luukku aukeaa tänään Töllissä, kurkkaa Even suloinen kuusi!



Ihan ilman kuvia ei täälläkään mennä, Mäkisen Mamma heitti ilmoille haasteen paperitähti-luukussa ja pakkohan siihen oli tarttua. Eliisa nimittäin mainitsi kommentissaan, että paperitähti voisi olla kiva myös 1:12 koossa ja pakkohan sitä oli kokeilla nukkekotiin. Auts, että oli vaikeaa mineillä melkein kahden vuoden tauon jälkeen...




Toinen kokeilukappale onnistui jotenkuten. Ensimmäisen tein liian vahvasta kartongista ja siitä tuli ruma. Eipä tämäkään vielä kaunokainen ole, mutten jaksanut enää kolmatta. Tulitikku on kuvassa antamassa mittakaavaa.






Ja ihan yhtä vaikea kuvattava kuin isoveljetkin. En ole myöskään kuvannut makrolla kahteen vuoteen, huhuh sitäkin. Mustaakin mustempia kuvia, sen siitä saa kun yrittää ilman salamaa ja lisävaloa varjon puolelta...




Tämän söpöläisen ostin vuosi sitten käsityömessuilta. Mustikki tönöttää tekemäni keittiöjakkaran päällä.
Muutama kuva vielä olohuoneen puoleltakin, remontti on kesken, kuten lattiasta näkyy.




Pönttöuunin ja soffan tein silloin joskus pari vuotta sitten. Viimeinen kuva on Evelle, teidän Tryffelistä on lasiveistos mun nukkiksessa! ;D




Mukavaa tiistaita kaikille ja huomenna taas luukku aukeaa. Palataan takaisin ruotuun harhapoluilta. :D

PS. On se nukkekotoilu vaan niin ihanaa. Jokohan tästä lähti kipinä taas siihen harrastukseen?




8 kommenttia:

  1. Onpa Tryffeli ylväs! Saisipa tuonkin kulkemaan noin. :D

    Toi nukkistelu on jotenkin ihan sairasta. En tajua. Olen ihailusta mykkänä.

    VastaaPoista
  2. Niin minäkin :)
    Ja voin juurikin sieluni silmillä nähdä kuinka systeri kalpenee kun näkee nuo kuvat....

    VastaaPoista
  3. Hyvää huomenta! Näitä paperitähtösiä on näkyillyt blogeissa viime aikoina useita, joten pitihän minunkin sitä kokeilla jo joskus syksyllä. Tuli sen verran rumia tekeleitä, että jätin homman näppärimmille tekijöille. Totta turiset, että pitkälti on paperilaadusta kiinni, millainen lopputulos on.

    Nuo nukkekotijutut ovat ihania, mutta pysyttelen poissa niiltä sivuilta, ettei vaan näpräilykärpänen purisi. En halua tartuntaa ainakaan nyt, kun vielä oikeakin talo on keskeneräinen. Siinä on sen verran paljon tekemistä, kun kappaletavarasta rakentaa. Ehkäpä sitten joskus voisi harkita rakentamista minikoossa.

    Luvassa on kiireinen ja onnellinen päivä. Mukavaa keskiviikkoa sinnekin!

    VastaaPoista
  4. Sys hyvä, minä mitään kalpene - juuri toissapäivänä kävin kurkkimassa Minnan nukkekotiblogia. Ja vihreänä katselin mm. tuon sohvan tekoa.... murrr, että mitäs tässä enää kalpenemaan.
    Itse en osaa tehdä mitään, ja talo on karmeassa kaaoksessa kun ei ole (mukamas) koskaan aikaa keskittyä sen laittamiseen. Jonakin pivänä, jonakin päivänä! (auts, ennen kuin Minna tulee antamaan Lontoo-vinkkejä)

    VastaaPoista
  5. Olet sinä vaan aikamoinen "näpertelijöiden" kuningatar,tuota aion kyllä kokeilla ihan sillä että tietäis taipuuko nakkisormet tuommosiin suorituksiin=D Tuohon eiliseen luukkuun sen verran(kävin kyllä lukemassa,en "kerenny" kommentoida,kun leikin kätevää emäntää)että kirjoitus oli tosi kiva,mutta mun ei kyllä kannata ennustajaeukon uraa suunnitella,jostain ihme syystä kuvittelin että olette even kanssa veljesten vaimot,kiva kun selvis tuokin asia=D Sulle on muuten täältä postia tulossa ennen joulua;)

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille ihanista kommenteista!

    Uni painaa silmää, täytyy nukkuakin välillä vaikka mieli tekisi kommentoida ja vastailla. Järki ei vaan liiku enää... Hyv' yöt', huomisiin.

    VastaaPoista
  7. Hei , hienoa Minna - sinä teit sen! Hieno! Minä pääsin vain ajatuksen asteelle. En ole oikeastaan mitään mineillyt, mutta aktiivisemmin vieraillut toisten nukkekoti-ihmisten sivuilla ja vähän on alkanut kutkuttaa. Aika ei vaan tahdo riittää kaikkeen - joskus tuntuu ettei mihinkään. Töiden jlk olen yleensä aivan puhki ja vapaille on sovittu aina jotakin pakollista menoa. Eilen ennen iltavuoroa olin tytön kanssa Taysin suupolilla, sitten vielä kaupan päälle kipeänä iltavuoron - tai kuume nousi vasta iltapäivällä... Nyt olo kohtalainen ja paljn olisi menoa,ennen YÖvuoroa. Pah, voisin olla paljon vähemmän töissä, mutta tilipussi on kumman odotettu 15 pv.

    VastaaPoista
  8. Eliisa: olen jo pitkän aikaa himoinnut nukkisteluun taas ja nyt innostuin kommentistasi.

    Pahus vieköön, että taas sairastelet flunssaa. Se on sitkeä kaveri vierelläsi.

    Järjestelin nukkista ja tein taas toisenkin joulutähden minikoossa, eri mallilla tosin. Ehkä se taas tästä pikkuhiljaa lähtee. Olen ihan in loooov mineilyyn, taas. Toivottavasti aika riittää siihen ensi vuoden puolella, edes vähän.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!