torstai 1. syyskuuta 2011

Tunnustamista

Tunnustan!
Olen saanut ainakin kolmelta ihanalta blogikaverilta tunnustuksen ja tunnustan, että olen lyönyt asian ihan laimin. Kiitos Pepi, Paula ja Kirsi!

Tunnustan!
Syksy iskee päälle taas kerran, lyö molemmilta puolilta poskille märällä rätillä. Istuisin vaan illat pitkät nyhjäämässä. Mikään ei huvita, mikään ei sytytä, mikään ei innosta.

Tunnustan!
Olen haahuillut blogistaniassa satunnaisesti. En kommentoi, en lue, en postaa. Se syksyn märkä rätti iskee tännekin.

Tunnustan!
Olen joka aamu ihan pihalla siitä, että mitä puen päälleni. Ja ikinen päivä on väärät vaatteet, liian kuumat, liian kylmät, liian jotain. Väliaikamaailmassa elän juuri nyt, kuten jokaisena syksynä joka ikinen vuosi.
Syksy, blääh.

Tän valitusvirren jälkeen sitten tunnustan ne, mitä pyydettiin. :)
1. Suosikkiväri
Pinkki. Ja kaikki muutkin, pääasia on, että on väriä.

 
2. Suosikkieläin
No ei ihan oikeastaan mikään. Maalla tykkään bongata lintuja ja pelaan Angry Birdia. Kai se sit lintu on, paitsi kalkkuna on ihan hirveen ruma. Mutta hyvää.


3. Suosikkinumero
5. Onnennumero lapsuudesta lähtien. Keskitien kulkija olen ilmeisesti.


4. Suosikki alkoholiton juoma
Lämpimistä tee, kylmistä vesi.


5. Facebook vai Twitter?
Ei mun juttuja kumpikaan, SoMesta riittää bloggaus.


6. Intohimoni:
Juustot. Tee. Langat. Kankaat. Kirpparit. Korut. Kengät. Kassit. Mieheni. Suunnittelu. Onhan näitä.


7. Saada vai antaa lahja?
Antaa! Olen kamalan huono lahjojen saaja, vaikka tykkään toki saadakin niitä.


8. Suosikkikuvio
Sydän. Medaljonki. Sipulikupoli. Pyöreä. Symmetrinen.


9. Suosikkiviikonpäivä
Sunnuntai, paitsi ilta. Torstai, toivoa täynnä. (paitsi tänään)


10. Suosikkikukka
Pinkki tai vaaleanpunainen. Pioni tai ruusu, sormustinkukka tai neilikka. Kaikki on kauniita.Alavireisenä mennään, mutta kyllä se tästä taas kohta tokenee. Viikonloppuna mennään maalle, maanantaina alkaa huonekalujen entistys ja sukkia tulee puikoilta. Kellarikin etenee pikkuhiljaa, kyllä se tästä.

9 kommenttia:

 1. KHYYLLÄ se siitä :D
  multakin sait tunnustuksen, käy katsomassa kun ehdit :D

  tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Iloa silti lpoppuviikkoosi, jospa se vire alkaa pikkuhiljaa löytyä :)

  VastaaPoista
 3. No tulipa tunnustuksia kunnolla ☺

  Syksykö se on mikä meinaa tähän mun kesääni väenvängällä iskeä ja pilata koko jutun ???

  Ja kyllä sitä nyt retostellaan niillä villasukulla ;/ -missäs vaiheessa se jono menee, jossa mä olin kai rouva nro. 47 ???

  Have a nice day anyway ☺

  VastaaPoista
 4. Märällä rätillä naamaan -tokkakai kun on niin sateista :) Minna, tulee niitä aurinkoisia kuulakkaita syyspäiviä, menet kengän korot kopisten, uusi myssykkä päässä, uusi kaunis omatekemä huivi kaulassa - ah ja elämä maistuu ;)

  Mukavaa syssyä sulle Minna, olis kyllä ihan pakko nähdä. - Teekupposen ääressä, yritän täällä vieroittautua vähän kahvista.

  VastaaPoista
 5. Ikäviä nuo märät rätit=/En halua hieroa suolaa haavoihin,mutta minusta syksy on ihanaa aikaa ja saan silloin aina kaikista eniten aikaiseksi...Kevään loskakelien aika on mulla tuota haahuiluaikaa...Tunnustukselle numero kaksi piti ääneen nauraa,täytyykin muistaa tuo angry bird-juttu,yllätän sillä tytön joskus kun se aina kyselee suosikki sitä ja tätä=D En oo muuten kenenkään aiemmin nähny tunnustavan miestään intohimonsa kohteeksi,mikä tietysti on hieman outoa,en minäkään,ei tullu edes mieleen,hyi minua=D Kaikkea mukavaa puuhaa sinulla kuitenkin siellä kuulostaa olevan tekeillä/viritteillä,toivotaan että alakulo niiden tieltä väistyy!

  VastaaPoista
 6. Tulin tänään töistä kotiin ja kotipihalla etsin raivoisasti kassista kotiavaimia ja ehdin jo manata, että jätin ne töihin, kunnes vilkaisin toiseen käteeni, jossa kassi oli käsikynkässä, että kappas, siinähän ne avaimet on toisessa nyrkissä. Että hiukan korpee tämä syksy ja lomien jälkeinen kiireinen elämänrytmi! Liityin siis seuraasi masennushetkeen :)

  VastaaPoista
 7. Nipsu: Kiiitos, palaan tunnustukseen myöhemmin. :)

  Riitta: Kiitos, kyllä palaa jossain vaiheessa. :) Ilo myös sinun viikonloppuusi.

  Pepi: Kyllähän niitä sukkia tulee jos vaan istuu Veikossa ja nyhjää pää tyhjänä tekemättä mitään muuta. :)
  Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  Eliisa: Jokasyksyinen vaiva, ei voi mitään... Eipä juuri kauniinpaa ole kuin kuulas syyspäivä. Mulle siinäkin on lähes aina hyvästijättämisen makua ja haikeutta.
  Olisi kyllä kiva nähdä! :)

  Kirsi: eipä haittaa suola! Toiset on syksyihmisiä ja toiset ei. Kyllä se alakulo taas kohta väistyy, varsinkin kun puuhailee erilaisia juttuja. Sieneen ajattelin mennä vkonloppuna. Se onkin lähes ainut asia syksyssä, josta pidän kovasti.

  Intianminttu: se on just sitä! Hukkasin eilen kaksi sukkapuikkoa meidän olohuoneessa ja en todellakaan käsittänyt, että mihin. Löysin myöhemmin kun melkein istuin niiden päällä. Korpee täälläkin, pöh. :)

  VastaaPoista
 8. Lohdullista, että jollain muullakin on vaateongelmaa. Tänään laitoin ekaa kertaa kesän jälkeen farkut ja sitten sukat jalkaan, kun olen vähän räkänen. Ystävälle kun sen kerroin niin piti mua ihan pimeenä, että en oo paremmin pukeutunu aiemmin....

  VastaaPoista
 9. Elämäni matkat: voisin kyllä kallistua myös ystäväsi kannalle! :) Ei ihme, että olet räkäinen. Mulla palelee jalat AINA, käytän kesälläkin villasukkia. :D
  Toivottavasti vältyt pahemmalta taudilta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!