sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Saaliit suureneeMetsien keltaista kultaa!

Suppilovahveroitakin löytyi jo ihan mukavan kokonen pussukka. Kätkäläinen löysi uuden saalispaikan (hyss, kuiskaten), joka oli täynnäänsä pikkiriikkisiä suppiksia. Ah ja voih! Ainoa harmitus siellä metsässä on ne hirvikärpäsenpirulaiset. Paitsi jos saalista tulee, silloin ei haittaa nekään yhtään! :)
Onko muuten kenelläkään tietoa, että tehoaako se myynnissä oleva hirvikärpäsmyrkky? Töissä olen kuullut mielipiteitä molempiin suuntiin, lähinnä negatiivista palautetta kuitenkin.

Eipä tänne muuta ihmeellistä kuulu. Lähinnä sukkia ja vähän huonekalujen uudistamista. Daaliat kukoistaa vieläkin maalla. Joka viikonloppu niistä pitää napsia muutama sisälle maljakkoon. On ne vaan ihania. Melkein yhtä ihania kuin kanttarellit. :D
Nappasin myös muutamia taivaskuvia. Näihin on kiva palata syysmyrskyissä ja talven pakkasissa.Kiitokset kaikille edelliseen kommentoijille ja tervetuloa Riitta! Tervetuloa kaikille muillekin uusille lukijoille, en aina näe lukijapaneliani, joten toivottelut on tainneet jäädä väliin monta kertaa.

Mukavaa maanataita kaikille huomiseen. Itseäni nuo maanantait ei aina hirmuisesti innosta, mutta pitää yrittää tsempata. :)


7 kommenttia:

 1. Pistä ainakin vaaleaa vaatetusta päälle, hirvikärpänen kuulemma suuntaa tummaa kohti -myrkyist mie en tiiä mittää!

  *hyiyäkshirveetkärpäset*

  VastaaPoista
 2. Rakastan sieniä ja sienestämistä ja muuten vain metsässä samoilemista, mutta VIHAAN hirvikärpäsiä...☺

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo sinun taivaskuva. Minäkin tallensin eilen muutaman taivaskuvan kun sateenkaarta ihastelin (laitoin yhden kuvan blogiini). Pitäisi kyllä käydä noita suppilovahveroita etsimässä, olen nimittäin ihan tympääntynyt jo Haaparouskuihin kun eilenkin niitä n. 100 litraa siivosin, kun puuha-Pete niitä metsästä kantoi....

  VastaaPoista
 4. Ihanan saaliin olet saanut, ollaan joo ihan hys ;D
  Myrkyist en mäkään tiä mitään..., mutta kauniita kuvia nuo maisemat ja taivaat...huoh.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
 5. Ei toimi myrkky. Ei toimi vaaleus, kärppäset suunnistaa lämmöstä. Huonoja lentäjiä eli eivät lennä pitkää matkaa alaltaan.

  Eli pitää pukeutua kuin South Parkin Kenny ja juosta lujaa?

  VastaaPoista
 6. Appiukko on kehunu jotain ihmeen pikiöljyä hirvikärpästen karkottimena,hieman jopa uskottavuutta hänen sanomisillaan on kun on vuosikymmeniä syksyaikaan metsissä rämpiny hirvien perässä,itse en ole kokeillu kylläkään...Hyvistä sienipaikoista kuuluukin olla ihan tyst,epämääräisesti vain huitaistaan kädellä ihan väärään suuntaan ja sanotaan että tuoltapäin niitä löytyy;)Daaliat on ihania,sen näköisiä ettei niitä melkein vois olla olemassakaan<3 Tsemppiä sulle innostamattomaan maanantaihin ja kaikkiin muihinkin päiviin,jokos sulla on Veikko työn alla?

  VastaaPoista
 7. Oi, mikä saalis :) Me löysimme viikonloppuna ämpäritolkulla suppilovahveroita, me happy!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!