keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Pikku visiitti

Viikko hujahti siitä vaan silirimpsis, ettei edes huomannut! En juurikaan ole ehtinyt käymään koneella lainkaan, en edes ole kommentoinut kenellekkään (anteeksi kaikki ihanat blogiystäväni!).
Olin viikonloppuna rakkaan ystävättäreni luona visiitillä pääkaupunkiseudulla. Ihana vierailu, ihana ilma ja ihana ystävä. Mieli virkistyi ja ikääkin tuli monta vuotta lisää siitä naurun käkätyksestä.

Perjantaina kävimme kaupungilla Minna Flomanin mosaiikkinäyttelyssä. Valitettavasti siitä minulle ei ole kuvia, mutta linkin takaa löytyy lisätietoa. Jos joskus törmäät hänen johonkin tulevaan näyttelyyn, niin kannattaa ehdottomasti käydä katsomassa. Minä ainakin ihastuin ikihyviksi.

Bulevardilta löytyi kertakaikkisen ihastuttava Day sisustusliike, tuttu varmaan monelle Helsinkiläisille. Eka kerta hurmasi minut totaalisesti. Hinta ja laatu täysin kohdillaan. Tässä "muutama" kuva, vaikeinta oli valita, että minkä kuvista jättäisi pois...

Yritin ottaa kuvia siten, että näkyisi myös hintalappuja. Kuvat muuten suurenee klikkaamalla.

Ja loppuun ehkä maailmanhistorian paras kynnysmatto! :D:D


Varsinainen pääkohde oli Kansallismuseon nukkekotinäyttely ja kirpparikierros, mutta niistä lisää seuraavalla kerralla.

Kellokeskiviikko on illassa ja huomenna kiirastorstai. Mukavaa kun tulee pitkä viikonloppuvapaa.

5 kommenttia:

 1. Kelpo tavaraa näyttäis olevan kaupan ja ihan kelpo hinnoinkin!

  Mä olen kanssa ihastunut ikihyviksi Tallinnassa olevaan Musteriin, sinne on ihan pakko mennä kesällä vähän shoppailemaan ☺

  VastaaPoista
 2. Se on mulle ihan outo kauppa, mutta siitä onkin jo aikaa kun viimeksi Tallinnassa käynyt. Täytyy pitää mielessä, kiitos Pepi vinkistä! :)

  VastaaPoista
 3. Googlaapa Muster, kannattaa käydä sivuillakin, liike on vähän sivussa keskustasta, mutta ei liian kaukana. Toinen, pienempi on Rocca al maressa, mutta se on vähän vaatimaton...ainakin tuo isomman jälkeen! Ihana musiikki ja ihana tuoksu....♥

  VastaaPoista
 4. Tähän sopii laulu...Oi jospa oisin saanut olla mukana!! Jösses miten upeita ihanuuksia..IIIK! astiat ja noi kattoon ripustettavat telineet!!

  VastaaPoista
 5. Sopisi meille tuo kynnysmattoto. Harmi vaan kun vieraat ei aina sitä ymmärrä...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!