tiistai 12. huhtikuuta 2011

Kirkkoveneitä liikkeellä

Kiitos hei kaikille ihanista kommenteista edelliseen postaukseen ja tervetuloa kaikki uudet lukijat! Wau, teitä on jo 50. Alkaakohan olla arvonnan paikka? Hyvä syy olisi ainakin!

Postauksen kuvat ei liity mitenkään otsikon aiheeseen, mutta koska en halua kirkkoveneiden kuvia tänne laittaa, niin teidän on tyytyminen hajanaisiin otoksiin ja kirpparilöytöihin.

Työavaimeni


Viikko ei ole mennyt ihan putkeen. Meidän piti mennä lauantaina Tampere-talon konserttiin kuuntelemaan The Ukulele Orchestra of Great Britain -keikkaa, mutta kohtalo päätti toisin. Cut the long story short, lippujen ostaminen oli ylivoimaisen vaikeaa ja lopulta sanoin, että pitäkää ukulelenne. Nyt täytyy tyytyä odottelemaan uutta keikkaa tai tyytyä kuuntelemaan videoklippejä täältä.  Harmitti niin, että melkein lenteli kirkkoveneitä.


Kirpparilta löydetyn purkin kansi, ihanan 50-lukulainen ja krakeloitunut.  Keltainen on pitkään ollut mielessä, mutta nyt vasta löytyi ensimmäinen hankinta sitä väriä.


Olen hakenut taimimultaa kaupasta jo kohta kuukauden, tänään vihdoin sain sen aikaiseksi, mutta mutta... Olin ostanut siemeniä, jotka piti istuttaa jo helmi-maaliskuulla. Pah, eukalyptuksen kokeilukasvatus siirtyy ensi vuodelle. Melkein kirkkoveneitä tuli mieleen siitäkin. Onneksi kuitenkin kerrotut petuniat ehtii vielä!


Romuromantiikkaa kirpparilta, pikkurahalla.

Ja sitten ne vaalit! Miten olenkin täysin tympäänyt koko aiheeseen. En todellakaan halua nähdä yhtään puhuvaa päätä televisiossa, joka vastaa Portugalista ja homoavioliitoista. Ensimmäistä kertaa elämässäni mietin jo vakavasti, että piirrän äänestyslappuun kirkkoveneen. No, en nyt kuitenkaan sitä tehnyt. Kapinallinen sisälläni talttui kiltin yliminän alle, pah.


Karhulan 2 litran keittötölkki kirpparilta, jei mikä löytö kolmella eurolla!

En ole yhtään ehtinyt blogiastaniassa seikkailemaan ja melkein siitäkin lentelee kirkkoveneitä. Olen aivan selvästi addiktoitunut teidän kaikkien ihanien ihmisten ihaniin blogeihin. (Ihan niinkuin ne postaukset eivät olisi luettavissa myöhemminkin!)


Peltitarjotin eurolla. Mikähän näissä oikein kiehtoo?

Äitini oli bongannut sohvakaluston kirpparilta ja soitti, että mene katsomaan. Minähän pyyhälsin ja kun pääsin perille, niin se oli myyty. Siinä oli ehkä vähiten kirkkoveneet mielessä, kun ihan realistisesti asiaa ajattelin. Mihin ihmeeseen olisin tunkenut yhden sohvakaluston lisää? No en mihinkään ja sitäpaitsi ei se nyt niin hieno ollut. :D

Kirkkoveneistä huolimatta toivottelen teille kaikille touhukasta tiistai-iltaa ja kauniita kevätpäiviä!

9 kommenttia:

  1. Rupesi jo naurattamaan moiset veneet :D
    Kirpparilöydöilläsi mahtaa olla osalla kohta käyttöä...Vappuna paistelet aimo kasan rosetteja raudallasi :)
    Mukava blogi...Eksyin tänne Pikku-ketun puuhamaan kautta.

    VastaaPoista
  2. Itsenäisyydenkadun Lähetyskirpparilla oli tänään just semmoset THE nojatuolit, tummanvihreät sellaiset. Piti sulle laittaa viestiä, mutta se jäi työkiireen takia. :(

    Vaalit. Pöh. Pääsin virastotalolla laskemaan ennakkoääniä, tänään niitä oli yli 10 000 ja huomiselle niitä riittää 15 000 verran. :O

    VastaaPoista
  3. Välillä menee aina kaikki päin kirkkovenettä,mutta kyllä se siitä taasen kirkastuu;)Ihania kirppislöytöjä veneilystä huolimatta!Minulla olis sinulle haaste,käyhän kurkkaamassa!
    Kirkkoveneetöntä loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  4. ...ilmiselvästi vaalitunnelmissa...kirkkoveneinesi ☺
    mulla veneenrakannustalkoot vielä edessä!

    milloinhan mä taas ehtisin kirpparille?? ihan niinkun tarvitsisin jotain, pah! ☺☺☺

    VastaaPoista
  5. Moikka !
    Selasin ekaa kertaa blogiasi, makee se jakkaran tuunaus ja ihanat virkatut matot !
    Tuun toistekkin kurkkimaan !

    terkut Riitta

    VastaaPoista
  6. Varo vaan kevättulvia!! ;o)
    Mies toivoi sohvalle keltaisia tyynyjä! KELTAISIA?? No jaa, miksipäs ei?? Ei ole ollut vuosiin keltaista kautta, mutta olisihan se ihanan keväistä ja valoisaa.

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommenteista!
    Miukuli: kiva kun poikkesit ja jätit kommentinkin. Tervetuloa uudelleen taas joskus. :)

    Kirsi: Kiitos haasteesta, palaan asiaan myöhemmin. Viikonloppuna on tiedossa kaikkea muuta kuin kirkkoveneitä. Tiedossa on rentoutusvkonloppu parhaan ystäväni seurassa. :)

    Pepi: Joskus siihen veneenrakennukseen ei tarvita edes ponnisteluja, ne ilmaantyy ihan pyytämättäkin! :D

    Riitta: Heippa, kiva kun eksyit ja tervetuloa uudelleen taas. :)

    Paula: Osu ja uppos! Meillä on Talossa Maalla joka kevät ihan kaameat tulvat (onneksi ei ylety taloon asti) ja olenkin arponut, että koskahan sinne voisi mennä käymään...
    Keltainen on kummallisuus mulle korvien välissä, en ole KOSKAAN pitänyt siitä "omana värinä", muiden käyttämäni kyllä ihailen. Nyt se on alkanut kummitella mielessäni, ounou. :)

    VastaaPoista
  8. Hihittelen kirkkoveneille, vaikka ei varmaan pitäisi ?

    Ihana tuo peltitarjotin, tottakai tuollainen herkku kiehtoo ja se pitää ottaa mukaan. Onko sillä käyttöä, sitä ei edes kannata ajatella.

    Mukavaa iltaa sinne !

    VastaaPoista
  9. Mitä ihmettä, en ole kommentoinut ollenkaan - ja näin mainiota postausta! Olen kyllä lukenut jo aikaa sitten... Ei ole vanhaksi tulemista!
    Ps. Tinuhen mainitsemat tuolit on makeat, mutta huonot istua.. Tyyliä niissä kyllä on!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!