perjantai 23. heinäkuuta 2010

Turkoosia ja valkoistaKesävärejä, turkoosia ja valkoista. Joka kesä turkoosi t-paita ja valkoiset caprit. Tällä kertaa jään turkoosit villasukat. Ei ne edes näytä lämpimiltä. Perussukka peruslangasta, mutta aah niin ihanan väriset. Seitsemän veljestä on hyvä kirja ja maailman helpoin sukkalanka.Taidan jatkossakin laittaa yhden-kuvan-yhden-jutun päivityksiä. Usein ja vähän asiaa vai harvoin ja paljon asiaa? Tiedättekö, että miten vaikeaa on kuvata villasukat omissa jaloissa? Loma loppui tänään klo 15.30. Sen huomaa jo jutuistakin...


1 kommentti:

  1. Ihanat sukat! Turkoosi ja kesä kuuluu yhteen :)

    Miten on töissä alkanut? Forssan Markkinoillakaan ei nähty, muistelinkin, että sulla oli menoa. Minäkin vielä aamulla mietin, että lähdenkö - mutta sitten jokin veti vaan puoleensa. Noh, ihan kivaa oli. Kerholaisia näin monta.

    Täällä sun "tavarat" ( niitä puutarhajuttuja ;) odottelee pussissa, pitäisi joku ilta rykäistä ja käydä pudottamassa ne sulle. Itse menen ensi viikolla töihin, keskiviikkona aamuun - saas nähdä kuinka eukko jaksaa 5 viikon tauon jlk :) On kyllä ollut ihana loma!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!