perjantai 1. toukokuuta 2015

Työn juhlaa viettämässä
Olen ihan puhki ja rätti. Raitisilmamyrkytyskin on lähellä, mutta ei haittaa. Tällä päivämäärällä lähti salava ja pari muutakin. Voi siis yliviivata tehtävälistalta yhden homman.


Muistin ottaa ennen kuvan


ja sen lopputuloksen näette tässä.


Vähän toisesta suunnasta.

Sitten kun innostuttiin, niin lähti vähän takana näkyvää kanukkaakin ja risujen määrä vaan kasvaa ja kasvaa.. 
Oksasakset taisi melkein savuta, kun leikkelin risuja pienemmiksi. Varsinkin kanukka oli ihan järkyttävän kamalaa käsitellä.Se oli totaalisen viilliintynyt ja haaroja yhdestä oksasta oli tuhannen ja sata, osa haaroista oli taipunut maahan ja siitähän se leviää kasvattamalla uudet juuret oksasta suoraan. Kiskottiin ja leikkattiin, leikattiin ja kiskottiin vuoronperään. 
Leikkelin oksia pieniin kasoihin, jotta ne voidaan kuljettaa polttopaikalle pressun päällä helpommin. Arvatkaas, että onko leikkurikäsi kipeänä? Jep, on se. Huomista en uskalla edes ajatella...
Ei muuten huku maastoon nämä sekatöörit. :)

Hyvää yötä ja hyvää viikonloppua. saa nähdä, että pääsenkö huomenna sängystä ylös. 

6 kommenttia:

 1. Suosittelen Fiskarsin pensassaksia, niissä on sellainen voimanivel, ettei tarvi hirveästi käyttää lihasvoimaa. Leikkaan kaksi kertaa vuodessa pensaita niillä. Noilla pienillä sain aikaiseksi aina monen päivän tulehduksen käteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Tillariina, täytyy pitää mielessä. Mulla oli käytössä toisetkin leikkurit, sellaiset pitkävartiset ja aika helpot käyttää. Ostin nuo kukkapenkin ym, kevyeen napsutteluun. :) Kuva vaan oli niin hauska, kun kannon päällä nököttää pikkiriikkiset sekatöörit, heh.

   Poista
 2. Mmmm, oksasilppuritonttu sisälläni herää.. toivottavasti pystytte hyötykäyttämään noin herkut määrät risuja! <3 #kade

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Risua on tällä tontilla niin paljon, että mulle nousee lähinnä ahdistus. Olen jo vuosia haaveillut silppurista, mutta lelua ei viitsi ostaa ja paremmat maksaa liian paljon. Tai ainakin rahareikiä on niin paljon muitakin, että se jää aina akuutimpien hankintojen jalkoihin.
   Risukasat on kyllä hauskan näköisiä, kun punakanukka on nimensä mukaan punaista. :)

   Poista
 3. Todellista hyötyliikuntaa, hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimistorotille varsinaista juurikin. Mulla oli tänään yllättäin toinen iso projekti ja sen jälkeen vasta olenkin kipiänä... joka lihasta kolottaa juuri sillain ihanasti. Tietää tehneensä oikeita töitä. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!