tiistai 27. elokuuta 2013

Veikko retkahti, jösses sentään!


Veikolle kävi huonosti, se retkahti ja joutui maalle hoitoon. Lempipoika on poissa ja melkein tuli hätä käteen tai ainakin takapuolen alle. Onneksi (ja Insinöörin kauhuksi) kirpparit ovat uusia vääränään.

Tilalle tuli Klaara, tai ainakin se vaikuttaa Klaaralta. Hienostunut hempukka, kaarevine muotoineen ja kurveineen.
 Kippurat tassujalatkin löytyy häneltä, hiukenteleva taitaa olla luonnoltaan.
Klaaran syliin ei voi käpertyä, kuten Veikon. Leveyttä sillä on kuitenkin niin paljon, että jalat mahtuu nostamaan koukkuun alle. Klaara on näet leveäperäistä sukua, vaikka kartanosta onkin kotoisin. Tosin se on ollut aiemmassa elämässään aliarvostettu ja hyljeksitty, pimeimmässä nurkassa eleli ja 50 pyysivät, jotta veisin sen pois. Klaara on joka euron arvoinen, jonka siitä pulitin.
Luulen, että meistä tulee hyvät ystävät Klaaran kanssa. Ei se Veikkoa voi korvata sydämessäni koskaan, mutta kyllä me juttuun tullaan. Yritän vielä tarkemmin udella siltä, että onko nimi Klaara vai joku muu. Sattuisitko sinä tietämään tämän hempukan nimeä?

Veikon kuvan löydät tästä, lepää rauhassa ja toivu kuntoon Veikkoseni! Olet kaivattu nyt ja aina.


10 kommenttia:

 1. IHANA Klaara....varmasti teistä tulee sydänystävät♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sydän kyllä sykkii Klaaran suuntaan, ei voi mitään. :)

   Poista
 2. Ihan on Klaaran näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mustakin, mutten ollut varma. ;D

   Poista
 3. Klaarahan on vallan viehko!
  Marskikin muutti muutama viikko sitten entisöijän hoiviin, mukulat lopulta mysöivät niin pahaksi istuimen, että parempi niin. Ei siis lähtenytkään kiertoon... Tosin M ei palaa meillekään, vaan lähtee muille maille vierahille kuntouduttuaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marski on aina kulkenut omia teitään ja velvollisuus vie sinne, mihin sotilasta käsketään. ;D
   Ihailen sinua, kun raskit luopua. Mulle se on aina niin vaikeaa...

   Poista
 4. Hieno on Klaarasi! Olen juuri verhoilukurssilla iahillut tuollaisen tyylisiä upeita tuoleja. Sun Klaara näyttäisi tosin olevan varsin hyvin säilynyt hempukka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mä ihailin sun tuoliprojektia. Tykkään ihan superpaljon niistä sun kaatiskuormasta pelastetuista. Mulla on yksi samanlainen, mutta neljällä jalalla, mutta sun yksijalkaiset on kivemmat.
   Klaara on varsin hyvässä kunnossa ja kelpaa mulle sellaisenaan, värikin on sellainen harmaan-vihreän-sinisen hailukka, joka käy meille ihan ok.

   Poista
 5. Huikaisevan viehko on tämä Klaara!!! Ihanaa, että löysitte toisenne, ja varmasti koette monia rattoisia hetkiä yhdessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan superia Piipa, että olet takaisin langoilla. Mulla on ollut jo ikävä sua. :) Nukkisjutut on ihan tyystin tauolla mulla, 1:1 remppa ja opiskelu vie kaikki voimat.
   Klaara on kyllä kiva, tykästyin heti kun näin sen kirpulla. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!