tiistai 19. maaliskuuta 2013

MielensäpahoittajaKävimme Insinöörin kanssa teatterissa katsomassa Mielensäpahoittaja ja poika. Suosittelen lämpimästi, sielunhoitoa ja terapiaa samassa paketissa. Huumoria ja herkkyyttä ja roolisuoritukset ovat mainioita. Mielensäpahoittajan nerous on siinä, että hän pahoittaa mielensä juuri niistä asioista, joista mielestäni pitäisikin pahoittaa mieli, tai ainakin asettaa asia kyseenalaisiksi.Nauroin paljon, mutta ehkä vielä enemmän itkin, katsoessani esitystä.

Esityksen jälkeen hokema jäi käyttöön. Kyllä minä mieleni niin pahoitin... Vaikka sitä viljellään käsikirjoituksessa aika vähän. Se on kuulkaas järkyttävän hyvä lause. Olemme molemmat Insinöörin kanssa aina välillä mielensäpahoittajia (minä enemmän) ja joskus hermo kiihtyy nollasta sataan nopeammin kuin Räikkösen Lotus (hieno voitto, hyvä Kimi!). Yleensä ne kiihtymiset on eri aikaan. Toinen on viilipytty ja toinen vaahtoaa enemmän tai vähemmän äänekkäästi (minä enemmän) tai vaan hiljaa sisällään. Kumppanin kun tuntee, niin kiihtymyksen asteen huomaa jo kulmakarvan kaaresta.

Siihen kohtaan kun toteaa, että kyllä minä mieleni niin pahoitin... Ei siihen voi kuin nauraa. Eikä sitä voi kuin luopua siitä kiihtymyksestä. Toisaalta harmittaakin se leppyminen. Kiihtymyksen tilassa tulee siivottua tosi tehokkaasti. Voiko mielensä pahoittaa siitä, kun ei enää olekaan pahoillaan? Hmmm...

Remontti alakerrassa etenee, nyt saatiin laatoitettua saunassa kiukaan tausta. Seuraavana olisi tarkoitus siirtyä vesieristyksen tekoon pesuhuoneen puolelle. Kaikkea kyllä rempatessa on tullut kokeiltua, mutta vesieristys on vielä tekemättä. Ennen vanhaan vitsailtiin, että joku tosi nolo tekijä on valmistunut kirjekurssilla putkimieheksi. Nykyään ne nolot (siis minäkin) on youtube-putkimiehiä. Uskomattoman paljon tietoa sieltä kyllä löytyy. Uskomattoman paljon löytyy myös hulvattoman hauskoja. Jos joku ei vielä ole nähnyt Remontti-Reiskan negatiivisten ionien saunaa, niin kannattaa klikata video päälle. Ikivanha, mutta hihityttää aina vaan.
3 kommenttia:

 1. Sama lause on käytössä meilläkin,tosin mulla ja tytöllä:D Luin mielensäpahoittaja ja ruskea kastike-kirjaa ja kun nauroin ääneen tyttö tietysti kysyi että mitä siellä lukee ja minä luin sitten ääneen ne kyllä minä niin mieleni pahotin ...kohdat ja niin tuo lausahdus jäi meilläkin käyttöön:)
  Youtube on kyllä oivallinen keksintö,itse olen käyttänyt sitä sekä virkkaussilmukoiden että origamitaittelun opetteluun,pysäytyskuvat on ollu ahkerassa käytössä;D

  VastaaPoista
 2. Radiosta on joskus tullut tuota mielensäpahoittajaa ja jos esitys oli samanmoinen, on varmasti hyvä!

  VastaaPoista
 3. Tää video on NIIN klassikko! ;D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!