tiistai 12. maaliskuuta 2013

Homma etenee, jaksaa jaksaaSunnuntai-iltana oli voittajan olo, viikonlopun työputki kellarissa on vihdoin tuottanut jotain näkyvää, Jei, olen iloinen.
Saunan panelit on paikoillaan ja ledivalot asennettu. Koteloinnit tuottivat päävaivaa (ja työvaivaa ja hermostumista), mutta vihdoinkin, lopultakin, jotain näkyvää valmista. Olo on kuin vuorenvalloittajalla.

Panelit on käsitelty yhden kerran saunasupilla ja toinen kerta vedetään listoittamisen jälkeen. Kolmella seinällä oleva kotelointi (joka seinällä eri kokoinen) pitää vielä viimeistellä listoilla. Seuraavana työlistalla ovat seinien tasoitus pesuhuoneessa ja kiuasseinän laatoitus. Pienin askelin mennään, mutta mennään kuitenkin.

Joskus on kalenterissa sellaisia kausia, että kaikki menot kasaantuu. Maaliskuu näyttää kovin täydeltä minulla. Se ei haittaa, olen vain tyytyväinen. Talvihorroksen, tekemättömyyden ja apatian aika on ohi. Onhan kevät!

Tänä iltana on luvassa hyvää seuraa, paljon naurua ja puhumista. Tapaan kaksi lapsuudenaikaista ystävääni iltapalan merkeissä. Ihan huippua sekin. Rinnassa kuplii riemu monesta asiasta. Tämä on juuri niitä päiviä, jolloin kaikki näyttää hyvältä ja mikään ei ole mahdotonta. Näitä lisää, kiitos.
8 kommenttia:

 1. Sehän alkaa näyttää saunalta :D

  Pistäpä kaiken ahertamisen vastapainoksi kalenteriin 8.6 - jos maltat pysyä pois talosta maalla - Lillassa sais silloin lettuja. Ja toivottavasti kivaa bloggariseuraa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin näyttää tämä täti on iloinen! :)

   Pitikö sun valita juuri se ainoa viikonloppu koko kesässä, kun mulla on menoa!?!? Argh, tämä täti ei ole iloinen. :[

   Poista
 2. Saunasta tulee hieno!
  Mukavaa iltaa sinulle...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina, ilta oli tosi mukava. :)

   Poista
 3. Hienolta näyttää! Saman fiiliksen juuri tänään huomasin itsessäni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eikö ole ihmeellistä, että joka kevät SE fiilis iskee.

   Poista
 4. Ihanat fiilikset sulla siellä ja sauna näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! Pesuhuoneeseen sopisi todella hyvin mustavalkoinen mosaiikkityö. Harmi kun se on jo varattu! ;D;D

   Poista

Kiitos kommentistasi!