keskiviikko 26. elokuuta 2009

Salainen kirppisystävä ja ihastuksen huokaisujaKortti salaiselta kirppisystävältäni:
Ei voi kuin huokailla ihastuksesta! Postipoika toi paketin ja näitä ihanuuksia sain.Pellavaliina pitsireunuksella, simpukankuori pikkulautanen, lusikka kauniilla koristelulla, pitsireunainen ja kahvallinen pikkuvati ja kolme metallista leivosvuokaa. Kaikki nii-iin kauniita.
Lähikuvaa lusikasta ja simpukkavadista. Tähän täytyy mainita, että olin jo pitkään kierrellyt kirppareita sillä silmällä, että haluan simpukkavadin. Pitkään haeskelin ja ei vaan tullut kohdalle yhtään. Viime viikolla löysin niitä kolme kappaletta lasisina ja kelpo hintaankin vielä. Metallista ei vaan ole löytynyt, mutta nyt minulla se on. Tuntuu ihan hassulta, että kirppisystäväni on lukenut ajatuksiani. Se oli ihan oikeasti melkein pelottavaa kun avasin paketin ja voitte vain kuvitella hämmästykseni.
Katsokaa tätä kaunista reunusta kahvallisessa kipossa! Kaunis.

Valtavan paljon kiitoksia salaiselle ystävälleni Maisulille Siipisydän blogista! Ihania juttuja löysit ja kaikista tykkään ihan hirmu paljon. KIITOS!

Tähän loppuun laitan vielä kuvan niistä lasisimpukkavadeista, jotka löysin vain muutama päivä ennen metallisen meille tuloa.


5 kommenttia:

 1. Uskomaton yhteensattuma, että osui ihan nappiin tuon simpukkalautasen kanssa! Itse näen koko lautasmallin vasta ekaa kertaa elämässäni:) Toivottavasti näitä iloisia yllätyksiä on luvassa Salaisen Kirppisystävän tiimoilta vielä monta lisää!

  VastaaPoista
 2. Oi kun kiva kun tykkäsit.. Ja jännä yhteensattuma tuo simpukkavatikin... =D

  Mutta hyvä näin =D

  -Sanna-

  VastaaPoista
 3. Hauska vaihto! Hienot saamiset ja nuo lasisimpukkavadit ovat kyllä upeat! En ole moisia ennen nähnytkään.

  VastaaPoista
 4. Ihania esineitä ja hauska yhteensattuma!

  VastaaPoista
 5. Voi mitä ihanuuksia sinulle osuikaan!!! Tosi kauniita esineita!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!