maanantai 23. joulukuuta 2013

Kadonnut Joulu

Vaikea mieltää, että joulu on jo ovella. Tänä vuonna kaikki on mennyt nurin päin tai muuten vain väärin... • Tein joulukortit jo marraskuussa, viimeisen illan raivopäinen askartelu puuttui.
 • Olimme ylioppilasjuhlissa 7.12. Toukokuun juhla siis kesken jouluvalmistelujen.  
 • Kalenteria ei tehty tänä(kään) vuonna. se on yleensä tuonut joulufiiliksen jo marraskuun puolessa välissä.  
 • Lunta ei ole. Mustaa, vettä ja synkkyyttä on sitäkin enemmän.
 • Melkein kahden viikon mittainen flunssa vei kaiken energian.
 • Joulukuussa on tehty vain remppahommia alakerrassa, ei askartelua, ei kynttilän valoa, ei mitään jouluvalmisteluja vielä.
 • Amaryllis kuihtui jo joulukuun ekalla viikolla.Kaikesta näistä huolimatta yksi on varmaa: Joulu tulee, valmistautuu sihen tai ei. Eilen toteutin yhden idean, johon olin hankkinut tarvikkeet jo marraskuussa, joulupallohimmeli pantavanteesta, silkkinauhasta ja ikean palloista. Ei malttanut olla askartelematta edes jotain. :)
Lempeää Joulua!
 

6 kommenttia:

 1. Eiks se riitä hyvin että on ostanut joulukukat? Ja syönyt joulusuklaata koko joulukuun (muina kuukausina se on vain suklaata), potenut jouluflunssan (muina kuukausina vain flunssa, eli se syyskuussa alkanut koki muutoksen jossain kohden) ja syönyt parit joulupuurot?
  Vai pitääks tässä muka tehdä vielä jotain :D
  Ai juu, mutsi teki joulukalan, graavin lohen. Sillä pärjää, ei pitkälle mutta pari päivää :)

  Laiskaa joulua, kamu!

  VastaaPoista
 2. Oi, meilläkään ei ole ollenkaan tavanomaista joulutunnelmaa, kauheasti tein kyllä kaikkia jouluasioita myyjäisiin, heti myyjäisten jälkeen olin polvileikkauksessa. Nyt meillä onkin miesväen tekemä joulu, toisen pojan tyttöystävä on sentään mukana ;) Kerrankin saan vaan istua sohvalla ja odottaa mitä tuleman pitää......
  Lisäksi meillä on hyvin eläimellinen joulu; omat 5 kissaa, teekkarin tyttöystävän kaksi kissaa ja teekkarin koira :)
  Joulumieltä sinullekin ♥

  VastaaPoista
 3. Komea pallohimmeli! Sehän on nyt ainakin on varsin jouluisa :) Tulee se joulu pienemmälläkin häsäämisellä, itselläkin käsivaiva on hidastanut kaikkia puuhia, siivouksenkin hoidin vain imuroimalla. Leppoisaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno pallokoriste! Hyvää, rauhallista !auluoj :) ...tulee se joulu vaikka kuinka menisi asiat väärinpäin, onneksi!

  VastaaPoista
 5. Ihana pallohimmeli! Meillä tehdään töitä koko joulu :)

  Mukavaa Joulun aikaa!

  VastaaPoista
 6. Hei kiitos todella paljon kaikille kommenteista joulun toivotuksista ja anteeksi, että en ehtinyt vastaamaan kaikille erikseen. Bloggailu on nyt jotenkin takaviistossa (kuten myös muiden blogeissa vierailut).
  Ihana kun olette siellä ruudun toisella puolella, pus och kram.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!