torstai 26. heinäkuuta 2012

Arvonta!



Kesän aikana olen tehnyt hyviä kirppislöytöjä 
ja sen kunniaksi järjestän arvonnan lukijoilleni!




Arvonnan voittaja saa itselleen:

Pienen lapsen kenkälestin, 
92 cm käsinvirkattua reunapitsiä 
sekä kaksi käsin kirjottua tyynyliinaa.

Kaikki ovat kirpparilöytöjäni tältä kesältä.


Arvonnan säännöt:

1. Yhden arvan saat vastaamalla kysymykseen 
Mikä on ollut paras kirpparilöytösi tänä kesänä? 

Jos et tee ostoksia kirpparilta, niin vastaa tähän kysymykseen: 
Mikä on ollut paras ostoksesi tänä kesänä? 

Molempiinkin voit vastata, jos haluat. 
Osallistumiseen ei riitä pelkkä kommentin jättäminen (tylsää, joo). 
Ilman vastausta kysymykseen olevat kommentit hylätään arvonnasta.

2. Toisen arvan saat, jos olet kirjautunut lukijani tai kirjaudut arvonnan aikana.
(myös muutamat vakilukijani, joilla ei ole bloggerin tunnuksia saavat toisen arvan, 
mutta se edellyttää, että he ovat kommentoineet blogiini aiemmin)

3. Kolmannen arvan saat linkittämällä arvontani omaan blogiisi.
Laita komenttiisi, että kuinka monella arvalla osallistut, kiitos!

Arvonta on päättyy maanantaina 6.8.2012 
ja ilmoitan voittajan seuraavana päivänä.

Onnea kaikille osallistujille!








39 kommenttia:

  1. Mikä IHANA palkinto!! Just muuten mun tyylinen :) Kolmella mukana, nyt nalli napsahtaa, sellanen kutina!
    Hmmmm. kesän paras kirppislöytö.. oon niin hävyttömän vähän ehtiny tänä kesänä! Muuten mulla riittäis niiitä vino pino! Ehkä se olis sit joku vaate, itselle tai muruselle... Ens su täällä pöndellä on pihakirppis, ehkä se on sit joku juttu sieltä!

    VastaaPoista
  2. Yhdellä arvalla mukana ja tähän asti paras löytö on scandia keittokauha 3,50. Keittolusikat jo oli mutta kaikki kauhat ovat maksaneet neljänkympin paikkeilla.
    Terveisin
    kirpparikohnaaja

    VastaaPoista
  3. Tänä kesänä kirpistelyt ovat kyl jäänyt niin vähälle, että oikein hävettää.. Mutta viimeinen ostos oli aito Mulberry käsilaukku 6-lla eurolla. Melko romu, mutta heti niin rakas mulle! Ja kahdella mukanana! :P

    VastaaPoista
  4. Apua, mähän koluan kirppiksiä koko ajan, löytöjä tulee hyvällä syötöllä....jos äkkiä pitäisi valita yksi niin sanoisin, että parisängynpeitto -ah niin vaaleanpunainen- hinta 9e.
    Kahdella arvalla mukana ;-D

    VastaaPoista
  5. Ihan ilman muuta ihanin löytöni oli Arabian vanha valkoinen iso taikinakulho, jollaisia olen jo pitkään keräillyt:)

    Siis osallistun kolmella arvalla!

    VastaaPoista
  6. Oi-joi! Olin tehnyt periaatepäätöksen, että en osallistu arvontoihin enkä käy alennusmyynneissä enkä tee heräteostoksia ja elän muutenkin siivosti, kunnes saan omaa roinaa ja rompetta hävitetyksi tavalla tai toisella. Mutta nyt on niiiiin ihana palkinto, että pitää osallistua, kaiken uhallakin!
    *
    Eli en ole käynyt kesällä kirppiksillä, mutta keväällä löysin nalleille aivan ihanan samovaarin paikalliselta kirpparilta!
    *
    Tämä kesän parhaaksi ostokseksi TOIVOTTAVASTI osottautuu portille kipattu sorakuorma! Juu, toivon sen saavan pihassa ihmeitä aikaan!
    * Vanhana lukijana mukana 2 arvalla.

    VastaaPoista
  7. Hetken piti miettiä että olenkos mitään kirppikseltä löytänyt kun en ole paljon kierrellyt niillä -jos en paljon muutenkaan (mukamas!) mitään ostellut- mutta sitten välähti: mun iiiiso keittiön pöytä!! Paras ostos pitkään aikaan ja jopa kirpparilta :D

    Kun multa lähti Lillasta saappaat pöydältä kotiin, niin kyllähän täällä yksi jalka pitäis olla....jooo-o!
    Ja nuo tekstiilit ratkaisisi yhden Lillan vintin ongelman .....ja ajatteles, saisit ihan itse tulla tuomaan :D
    Se oliskin melkein -jos ei peräti ihan- parasta koko voitossa!

    Kolmella mukana jos hyväksyt että linkitän kunhan kotiudun, täällä Lillassa ei paljon linkitellä.

    VastaaPoista
  8. 2 arvalla osallistun! En oo käynyt kirppiksellä, mutta kesän paras ostos on kuitenkin uusi objektiivi kameraan (maanantaina) :)

    VastaaPoista
  9. 2 arvalla osallistun ja tämän kesän ehdoton hitti löytö kirpparilta on sellanen vanha arviolta 60 luvun pumppu termari. siis ihan ekoja sellasia mitkä markkinoille tullut.

    VastaaPoista
  10. Melko paha kysymys,mun kaksi suosikkikirpparia on ollut melkein koko kesän kiinni joten löydöt on minimissä:)Kai mun on sanottava parhaaks löydöks kolmen euron maalausteline mutta koska naisella on oikeus/velvollisuus muuttaa mieltään niin parhaaksi löydöksi SAATTAA osoittautua valko-turkoosit pussilakanat joita löytyi neljällä eurolla neljä (se mun repimisurakka koski muuten niitä),tänään aloitin maton virkkaamisen niistä ja voe tokkiisa miten kauniin väristä jälkeä niistä syntyykään,ihana matto tulossa olettaen että itse saan kaunista jälkeä aikaiseksi:)
    Sormet ja varpaat ristissä kolmella arvalla yritetään:)

    VastaaPoista
  11. Monta kivaa kirppislöytöä on tullu tehtyä mutta ehkä paras on vanhat,pienet, punaiset huopikkaat joita aion käyttää ensi jouluna koristemielessä :)
    Kolmella mukana arvonnassa ! Iloista viikonloppua sinulle ♥

    VastaaPoista
  12. Paras ostokseni on :: KAINALOSAUVAT! Aivan ihana ja puol ilmainen löytö! Niistä on kuva omassa blogissani :) mukana 3 arvalla

    VastaaPoista
  13. No, mikäs se paras olisi...hmmm... vanha ikkuna, kuokka, vanha kynttilänjalka...No, sanotaan tuo ikkuna...:)

    Kahdella arvalla olen mukana!

    VastaaPoista
  14. Vastaan tuohon ensimmäiseen kysymykseen melkein, koska en ole tänä kesänä vielä kerennyt kirppareita kiertämään. Sitä on siis luvassa vielä jossain vaiheessa tälle kesälle.

    Paras kirppislöytöni on ehdottomasti vanhat huopikkaat, jotka on koristeltu varresta pitsillä ja "ruosteisilla" kulkusilla.
    ne on todella kauniit, TYKKÄÄN!

    Paras tämän kesän ostos (ei siis kirppis) on Marimekon tasaraita pussilakanat. Niissä on mukava nukkua tällaisilla kesähelteillä =)

    Kolmella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  15. Tämän kesän löytö oli viiden euron hintainen wanha ruostettakin jo ylleen saanut AURINKOKELLO!!! Se hurmasi minut oitis.

    VastaaPoista
  16. Mä olen tehnyt tosi vähän löytöjä kesän aikana. Johtuu ehkä siitä, että olen käynyt kirppareilla käsittämättömän vähän. Paras löytö on varmaankin Savonlinnan kirpparilta Tuomikengän ihanat nilkkurit. Et sikäli tervetuloa syksy ;)

    Mukana ollaan kahdella arvalla näin ens alkuun(vaatii liikaa päänvaivaa toi linkitys).

    VastaaPoista
  17. Tän kesän kirppistelyt on melko vähissä, paras löytöni on virkattu pitsiliina, jota aion käyttää betonitöiden muottina kuvioita antamaan.
    Mukana arvonnassa kolmella arvalla, ihanaiset palkinnot :)

    VastaaPoista
  18. Hei!
    En ole mitään erikoista löytänyt kirppareolta tänä kesänä.Aika on ollut vähän kortilla niitä kierrellä.
    Mutta Tori.fi löysin aivan IHANAN divaanin :)
    Haen sen ensi tiistaina ja sitä ei käytä kukaan muu kuin MINÄ!!!!
    Kahdella arvalla mukana.
    t. Eija

    VastaaPoista
  19. Loma vasta aluillaan ja siis paras kirppiskausi edessä.Mutta olen jo löytänyt ainakin 5kpl todella vanhaa,painavaa.kulunutta hopeista ruokalusikkaa viidellä(5) eurolla.Käytin ne oikein arvioinnissa kultaliikkeessä ja ovat tosi vanhat.Otin ne kyllä heti käyttöön ottimiksi.Melkos tyytyväinen siis olen.Aurinkoa!Arvalla siis mukana.

    VastaaPoista
  20. Hoo, ihana arvonta - olen kahdella arvalla mukana!

    Minun paras kirppislöytöni tänä kesänä on ehdottomasti tilkkutyö-seinävaate, johon joku taitava ihminen on tehnyt meidän kotokaupungin vanhan vesitornin ynnä maisemaa sen ympäriltä! SPR:n kirpparilta lähti mukaan huimaan 3,80 euron hintaan - ja mukana tuli vielä sellainen raanun ripustin (mikä lie on virallinen nimitys).

    VastaaPoista
  21. Liityn lukijaksi tämän tekstin jälkeen..
    Eli paras kirppislöytöni..Hmmm pistää nyt todella miettimään..puinen pyyhehenaulakko juu olin aina haaveillut sellaisesta ja kun sain halvalla niin ostin sen..ja jos siihen löytyisi kirjailtu pyyhepeitto, se olisikin täydellinen..4e, maksoin siitä..
    Paras tämän kesän ostos...oli ekaa kertaa käynti oikeassa sisustusliikkeessä ja ostin kaksi posliinista nuppia tulevaan projektiin..
    On niin paljon hyviä ostoksia kun oikeesti meillä ei ole mitään uutta..huonekalut kirppiksiltä tai saatuja no nuo tuli ekana mieleen..
    Olen mukana kahdella arvalla noloa mutta en osaa linkittää :(

    VastaaPoista
  22. Onpa hauskat palkinnot, olen ihan ehdottomasti mukana. Paras kirpparilöytö tältä kesältä ei ole vanha tavara vaan uusi; virkattu lattiatyyny räsymattoväreissä. Olen yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  23. Ehdottomasti kolmella mukana! mutta miten maltat luopua noin mahtavisa kirpparilöydöistä!!??! olisin ikionnellinen jos löytäisin noin upean kenkälestin jostain!
    Mun tämän kesän paras kirpparilöytö on nanson ihana punainen tunika ITSELLENI :D harvoin löydän itselleni vaatetta kirpparilta, mutta viimeaikoina olen tenyt runsaasti upeita vaatelöytöjä.

    VastaaPoista
  24. Kolmella mukaan! Tänä kesänä ei ole paljon kirppareilla ja kaupoissa kierrelty polvitapaturman vuoksi. Mutta nettikirppistelyä olen harjoittanut ja juuri eilen löysin ison kasan mieleisiä askartelupapereita edulliseen hintaan. Paras kirppislöytö on kyllä varmaan kortteihin käytettävät 3D vintagekuvat, jotka ostin jokin aika sitten nettikirppikseltä. <3

    VastaaPoista
  25. Hei, pitikin jo aiemmin osallistua, mutta yhteydet tökki... hyvä kun muistutit :)

    Kahdella arvalla mukana ja paras kirppislöytö tältä kesältä ehdottomasti kympillä GooGolista löytämäni Arabian kulho.

    VastaaPoista
  26. Onkohan mun heikkoudet juuri kirppislöydöt ja blogiarvonnat :). Oma blogi käsittelee vähän muita juttuja. Oma arvontakin on jo suunnitteilla.
    Tänä kesänä kirppistely on jäänyt vähemmälle mutta SPR:n Kontista löytyi maljakko ja 4 Arabian syvää lautasta (tosi hyväkuntoisia mut en muista nyt sarjan nimeä) ym pikku kippoja koristeeksi.
    Kesän paras ja tarpeellinen ostos, etäkotiin kaasugrilli. Halusin todella kerralla kunnollisen, jossa ei ole puuosia ja vähän isompi malli myös.
    Ok, mä taidan sit olla kolmella arvalla mukana. Laitan linkin blogiini. Mukavaa kesän jatkoa sinulle.

    VastaaPoista
  27. Parhain kirppis löytö tältä vuodelta on hienot pitkät verhot 2€ jotka näyttää ihan uusilta. Kenkälesteistä saa kivoja koristeita, kesähuoneeseen, toivottavasti voittaisin yhden lisää. Kahdella arvalla tavoitellaan palkintoa.

    VastaaPoista
  28. Paras kirpputoriostos tältä kesältä on euron farkkutakki tyttärelle. Takki oli muuten sopiva, mutta pitkä.. nilkkoihin asti. Siistillä saksienkäytöllä sain viidessä minuutissa takin vyötärökaistaleen kohdalta lyhennettyä. Tuloksena täydellinen farkkutakki eurolla. Ja jos tytär vielä innostuu, niin saattaapa lisätä pitsiä taskujen päälle, ans kattoo..

    VastaaPoista
  29. Mukana mukana!
    Kolmella :)

    Paras kirppistely löytö olis niinku varmaan "litra lankoja"
    Runsas valikoima erivärisiä pikkurullia ompelukonelankaa! :)
    Käyttöön pääsivätkin ja ihan nappiin on jo muutama väri osunutkin!

    No vastataan nyt toiseenkin! :)
    Paras ostos on ollut uusi kamera. Vanha, 6 vuotta hyvinpalvellut kamera meni särki, joten ihan peruspokkari hankittiin myös tilalle ja kovassa käytössä ollut sekin :)

    VastaaPoista
  30. mä oon niin huono, kun pyrin olla ostamatta MITÄÄN. :P koitetaan panostaa yhdessä oloon ja tekemisiin materian sijaan. (joo, ja en nyt yritä mitenkään hurskastella, hoitovapaalla rahatonna tää on vähän pakollistakin! ;) )
    parasta siis ovat olleet varmaan tytön uusi koulureppu ja äidin uudet juoksukengät. Kirppariltakaan en ole ostellut, mutta kavereiltä on meille kierrätetty paljon kivaa, vaatteita ja leluja. :)
    mukana olen 2 arvalla. :)

    VastaaPoista
  31. 1.Paras löytöni on ollut pussillinen Karhulan lasipurkkeja kannella (kokoja s-xxxl )hinta 5e!!
    2.Blogiasi on mainosteltu omalla fb sivulla kun blogia minulla ei ole ja kommenttoinutkin olen...seuraan säännöllisesti :D hyvää syksyä ja intoa projekteillesi!!
    Arvonnassa (2?) t.Aira-Maarit

    VastaaPoista
  32. Paras löytöni on ehdottomasti isohko madonna patsas jonka löysin kirpparilta kun olin Ahvenanmaalla. Maksoi koknaista 4 e !!! Mukana kahdella arvalla sillä linkitän kuvalla!

    VastaaPoista
  33. Ihana blogi löytyi, on kovasti samantyylisiä juttuja kuin minullakin sisustuksessa. Klikkasin itseni lukijaksi samantien. =)

    Minun paras kirppislöytäni on tältä kesältä varmaankin pari ihanaa retrokangasta, molempia ison verhon kokoinen pala ja hintaa vain pari euroa. Ja nämä löysin vielä samalla reissulla! Mutta ihan liian vähän olen tänä kesänä kirppareille päässyt, niin moni aarre on jäänyt löytämättä. :( Tuo kenkälesti ja ihanat liinavaatteet/pitsi korjaisivat vähän tätä tilannetta. ;)

    Jään lukemaan! Tervetuloa vastavierailulle mummolaani, tosimummo.blogspot.fi - tosin nyt siellä on vähän hiljaista kun saumuri on rikki ja perhe sairastaa. :(

    VastaaPoista
  34. Paras löytöni.... Hmm, kirppareitakin on kierretty. Ehkä se silti on vintiltä löytämäni Moskovan Olympialaisten matkamuistohuivi! Sopii hyvin näihin olympiatunnelmiin, pistin sen pöytäliinaksi :D Kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  35. Törkeän paljon hyviä löytöjä. Merkkivaatteita naurettavaan hintaan. Kontista kassillinen kamaa vitosella, iso räsymatto vitosen, kaksi pitkää mattoa 6 euroa, ... en edes muista kaikkea. Hyvä kesä ollut, huippua! Se Ikaalinen oli kyllä mahtis. Tahtoisin takas.

    Kaksi arpaa. Ja ny oon osallistunu, ei tarvi kuittailla enää. ;D

    Pus!

    VastaaPoista
  36. Paras kirpputoriostos oli alkukesällä pinkka kohtuullisen tuoreita pokkareita 50cnt / kpl. Perustin henkilökohtaisen sivukirjaston mökille. Kahdella mukana.

    VastaaPoista
  37. Olen kahdella mukana kivasti toteutetussa arvonnassa. Tänä kesänä ei ole mikään kirpputoriostos jäänyt erityisesti mieleen, ehkä se onnistunein ostos voisi olla vaikkapa liki käyttämättömän näköinen laskettelutakki ensi talven lumille. Hinta vähän jopa kirpaisi, mutta oli silti huippuedullinen kaupan hintatasoon verrattuna.

    VastaaPoista
  38. Ihan uskomatonta - olenko löytänyt tänä kesänä mitään kirppareilta? (no ihan varmana) Muistan ainakin kyllä käyneeni, mutta mitä ihmettä olen sieltä löytänyt!! Kesä on tyhjentänyt pään ihan täysin, joten ryömin kevään puolelle, ja vastaan, että Namun kuistin sivustavedettävä vanha sänky! Kahdella mukana :)

    VastaaPoista
  39. En ole kyllä ihan hirmuisesti ehtinyt kirppareita kierrellä, joten laiha on saalis tältä kesältä. Vaatteita pääasiassa, eli sellaista pientä kivaa. Ehkä paras löytö on ollut kiva vintage-tunika 70-luvulta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!