torstai 5. huhtikuuta 2012

Ihana viikko!


Vaihteleva, osin raskaskin, mutta ennen kaikkea upea viikko on takana! Upeaa on myös se, että pitkä viikonloppu on edessä vaikka raivausta alakerrassa on tiedossa. Remontin alta pitää tyhjentää varastoja tyhjäksi ja se on iiiisoooo urakka.
Hengähdystauko arkirutiineihin on kuitenkin tervetullut ja osuu juuri oikeaan kohtaan henkisesti.






Viikon aikana olen:

  • Vanhentunut taas kerran vuodella. Parasta kuitenkin on se, että olen aprillipila. Voin sanoa ihan virallisestikin iäkseni ihan mitä vaan. Jos joku ei usko, niin vastaan: aprillia, syö silliä ja juo kuravettä päälle. Sain kaksi oikeaa onnitteluakorttiakin. Toisen äidiltäni ja toisen anopiltani. Molemmat kuvat oli juuri minulle mietityt, mieli olin niistä (kuten myös monista tekstareistakin) iloinen. Kiitokset vaan sinne Itä-Suomeen, hyvin tunnet miniäsi lempivärit ja -kukan. :)
  • Perinteen mukaan vietin syntymäpäiväni matkoilla tuolla syrjäisessä rannikkokaupungissa ystäväni luona. Kävin elämäni toisen kerran skumppabaarissa. Viime vuonna ensimmäisen kerran Helsingin Stockalla ja tänä vuonna Forumin Koitossa.




  • Olen nauttinut parhaan ystäväni ja hänen perheensä seurasta sydämen kyllyydestä.  Sielun hoitoa parhaimmillaan ja sitä  ei voi ostaa rahalla. Kiitos J ystävyydestä, kiitos M popcake-kakusta ja toinen J herkullisesta kuharuuasta. Kevein askelin lähdimme kohti kotia ja kaameaa lumimyräkkää.
  • Olen saanut töissä kiitosta ja puhuria niskaan. Puhuri oli mielestäni tarpeeton ja kiitokset lämmittää aina. Varsinkin vilpittömät.



  • Käynyt musiikkitalossa sisällä ihastelemassa ja sitä saatte tekin ihastella seuraavissa kuvissa. Rakennusalan työläisenä (tai siis ainakin siihen kiinteästi liittyvänä) silmä lepää näissä upeissa linjoissa, draamassa ja perpektiivissä. Harvoin pääsee Suomessa ihastelemaan upeaa ja vavahduttavaa UUTTA rakennusta. Kulttuuriteko Helsingin kaupungilta, onnittelen!


Hups, olin laittanut epähuomiossa ekan kuvan kahteen kertaan. Vaihdoin tähän toisen...
Ilmiselvästi vanhuutta ilmassa, tai huomiokyky pätkii ihan muuten vaan.

  • Olen myös ollut kateellinen Espoolaisille. Teillä on siellä mielettömän upea ja hieno kierrätyskeskus. Ihan joka kerta olen tehnyt tuhannen löytöä sieltä. Tällä kertaa näitä: Mexx slingbackit avokkaat, Global paitis, Your Face puolihame, Ivo Nikkolo puolihame, Steilman paitis ja Global neule kaikki yhteensä 24 euroa. Wow ja silleen, jopa tätä kirjoittaessa tunnen vihlaisun sydänalassa. Jos asuisin siellä päin, niin en ostaisi YHTÄÄN ainoaa vaatetta kaupasta.

    Kannattaa ihmeessä poiketa, jos te muun maalaiset liikutte siellä päin. Hintataso on laitettu juuri oikein niin, että tavara liikkuu ja todellisia löytöjä on tarjolla.




  •  Olen myös saanut aivan upean yllätyksen blogiystävältäni Tää ois tän koti Kirsiltä. Kiitos kovasti, kuvaan lahjan myöhemmin. Olen myös muistanut Kirsiä pehmeällä paketilla. Vastavuoroon on ollut suut korvissa molemmilla. Sitä en jaksa ymmärtää, että miten näin blogituttavuuden perusteella joku toinen ihminen löytää juuri ne OIKEAT jutut ilahdutukseen toiselle täällä ruudun takana.



Tänään ilta jatkuu lautapeliä pelatessa ja perheestä nauttiessa. Mukavaa pääsiäistä kaikille!


24 kommenttia:

  1. Pikkaisen myöhästyneet mutta sitäkin lämpöisemmät synttärien onnentoivotukset!
    Hieno reissu sulla ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tässä iässä ei oikein tiedä, että kannattaako onnitella... Vaikka olen vahvasti sitä mieltä, että elän elämäni parasta aikaa. :)

      Poista
  2. Se Espoon kierrätyskeskus on ihan huippu, itsekkin löysin(tai siis sain itsestäni irti että menin sinne) sen vasta viime vuonna, tosi mahtava paikka. Pitää varata aikaa kun siellä hypistelee:) Täytyis taas mennä, naapuripitäjässä kun asustellaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, ihan huippu. Aikaa pitää varata, tunti ei tunnu missään vielä. :)
      Kiva kun poikkesit ja jätin kommentin. :)

      Poista
  3. Myöhästyneet onnittelut sinne! Pääsispäs joskus tuonne kierrätyskeskukseen. Täälläen yleissilmäys riittää, koskaan en mitään vaatetta ole löytänyt. Ja tavaratkin yleensä ihan ylihinnoiteltuja.
    Hyvää pääsiäistä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama juttu täälläkin Peppi, hinnat pilvissä ja tosi harvoin löytää mitään hyvää tavaraa. Jos joskus eksyt noille kulmille, niin kannattaa poiketa.
      Hyvää pääsiäistä myös sinulle ja koko perheelle!

      Poista
  4. Hyvät myöhäiset syntymäpäiväonnittelut! Mahtavaa viettää synttäreitä aprillipäivänä. Sitä voi hyödyntää tosiaan monella hauskalla tavalla ja jekuttaa ihmisiä.:) Oikein hauskaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsena siitä oli pelkästään haittaa. Kukaan ei muka uskonut, että mulla on synttärit ja sain selitellä tosissaan. :D Aikuisena juttu on toinen...

      Poista
  5. Onnittelut synttäreiden johdosta!
    Jospa minäkin joskus Suomen matkalla eksyisin Espooseen, kuulosti niin hyvältä löytöpaikalta!!!
    Suloista pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kirsikka! Eksy ihmeessä. Kaikki retroverhot ja pöytäliinatkin on siellä kohtuu hintaisia. Mietin sun ompeluksia, saisit huippumtskua sieltä hyvällä hinnalla. :)
      Vielä suloisempaa pääsiäistä sinulle!

      Poista
  6. Soot toinen mun tuntema aprillipila :D
    Onnittelut äiteelles kun on saanut noin mukavan lapsen ja anopilles onnittelut kivast miniäst!
    No, okei! Onnitteluja sylin täydeltä sullekin :D
    (onneks mä olen huono vuosissa, mutta mitäpä niillä merkitystä, hyvä kun muistan omiani)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pilaa koko tyyppi! ;D
      Munkin piti oikein miettiä, että kuinka monta vuotta... tuli mieleen lopulta. :)

      Poista
  7. Paaljooon onneaaaa vaaaan, paaljooon onnneeeeaaaaa vaaaaan... karmaisevasta lauluäänestäni johtuen lopetan lauluni lyhyeen.
    Entä jos yrittäisi räpäten...
    Minna hyvä / ystävä rakas / aprillipila... Ei ei ei , ei tämäkään kuulosta hyvältä!
    Noh, ei sitten muuta kuin: pyhiä! Ja ne onnittelut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos serenadista, taitaa olla eka näin blogin välityksellä. Historiaa teit siis. :)
      Ja aion nauttia pyhistä. Samaa sinne keskustaan sinullekin.

      Poista
  8. Kivoja kokemuksia sulla ollut viikon aikana! Myöhästyneet onnittelut ja hyvän pääsiäisen toivotukset!

    VastaaPoista
  9. Kiitos, laidasta laitaan tällä viikolla, mutta myönteiset fiilikset kuitenkin päällimäisenä onneksi. :)

    VastaaPoista
  10. Myöhästyneet onnittelut :) Meidän neitikin on aprillipila vaikka vappu(pallo)lasta odotettiin!

    Rentouttavia pääsiäispyhiä koko poppoolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myöhästyneet onnittelut myös pikkuneidille! :)
      Rentoutus taitaa olla haavetta, varaston tyhjennys painaa päälle. Tosin eilen illalla ehdittiin pelata lautapeliä. Jos vaikka tänäkin iltana...

      Poista
  11. Myöhäiset onnittelut syrjäisestä rannikkokaupungista :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maanvaiva, teidän syrjäinen rannikkokaupunki on kiva paikka. ;D

      Poista
  12. Ihanalta viikolta tosiaan kuulostaa jos ei tuota puhuria lasketa:) Nauratti tuo sinun syntymäpäiväsi kun tuli mieleen että äitisi on aikoinaan sanonut tytön syntyneen niin kukaan ei ole uskonut;)Spessupäivinä syntyneillä on tuplakivat synttärit,näin uskon,meidän neiti on syntynyt pyhäinmiestenpäivänä ja vaikkei se joka vuosi samalle päivälle osukaan niin on siitä riemua riittänyt ja jännästi sattui aikoinaan muutenkin kun koko raskauden ajan puhuin odottavani sunnuntailasta,no eihän se tyttö sunnuntaina syntynyt mutta pyhäpäivänä kuitenkin...Myöhästyneet syntsäonnittelut minultakin ihanalle Minnalle<3 Kiva kun paketti oli mieluinen,teetä juovaa Lontoo-fania ei ole kuitenkaan kohtuuttoman vaikeaa ilahduttaa;)Sinun pakettisi lämmittää mieltä ja niitä jalkojakin vielä pitkään=D

    VastaaPoista
  13. Kiitos Kierrätyskeskus-vinkistä! Mä olen aina miettinytkin, mitä ihmettä siellä pääkaupunkiseudulla olisi oikeasti kiinnostavaa ;)

    Saisiko esittää blogi-toiveen? Kirjoittaisitko joskus maaseudulla asumisen hyvistä ja etenkin niistä huonoista puolista? Itse nimittäin haaveilen talon rakentamisesta pellon laitaan, pienen harjun laelle. Haave kasvaa ja voimistuu jatkuvasti, ja olisi mukava kuulla kokemuksia ja ajatuksia niiltä ihmisiltä, jotka jo maalla asuvat.

    VastaaPoista
  14. Hyvää pääsiäistä, iloa ja aurinkoa!! :o)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!