keskiviikko 18. toukokuuta 2011

LintuelämääTänään lähti vasemmasta silmästä näkö, suu ja kieli puutui. Sama juttu eilenkin. Migreeni on ärsyttävä kumppani. Lääkäri tutki joskus pään sellaisella putkikuvauslaitteella (MRI?) ja valmiita kuvia katsoessa tuumasi, että ei täällä näy mitään. Ei lohduttanut yhtään olla tyhjä pää. En olisi ollut onnellinen siitäkään, jos sieltä jotain olisi löytynyt.

Minä sen sijaan löysin kukkapenkistäni 8 kpl liljakukkoja. Tapoin ne kaikki. On kuulemma ainoa tapa päästä eroon niistä. En ohjeista huolimatta hukuttanut ja polttanut ja nyt jännityksellä odotan, että olinko liian lempeä pyöveli. Munatkin tuhosin kaikki. Kukot jättivät jälkeensä reijitetyt (vai rei'itetyt) lehdet, mutta olen toiveikas, että saan nauttia jossain vaiheessa kauniista kukista.

Olen koukussa Angry Birdsiin. Ärsyttävän hieno, koukuttavan hyvä peli. Olen nyt siis samaa sakkia Obaman kanssa, onneksi en Osaman. Sain juuri uuden linnun. Se on bumerangi ja tosi tehokas kaakkattaja. Harkitsen vakavasti, että lataan kaikki season-pelitkin.

Joutsen on kaikkien vihaisten lintujen äiti, kiukkuinen kuin mikä. Ilmiselvä sukulaissielu, ainakin näinä päivinä. Mietin, että laitanko ruuaksi porsasta vai kalkkunaa. Taidan paistaa porsaan. Lintu siis voittaa keittiössäkin.

Kuva lainattu täältä


Eipä tässä sitten muuta. Blogihiljaisuus jatkuu edelleen, väsyttää. Palaan asiaan, kun on jotain sanottavaa. Tai kaakatettavaa.

Pus och kram, teille kaikille.

7 kommenttia:

 1. samaa hiljaisuutta täälläkin...ilman migreeniä ja kaakatusta. eikä mitään postattavaa. aika nautinnollista ☺

  VastaaPoista
 2. Hahaa munkin pää on joskus kuvattu ja kun lääkäri totesi että sieltä ei löytynyt mitään (SIIS VIKAA)
  mieheni tokaisi sarkastisesti vierestä että sitä mä oon aina epäillytkin...mitä liljakukkoja...onko mulla joku aukko vihersivistyksessä kun en ole koskaan kuulutkaan...nim. asiantuntija hahaaaa
  Kurjaa kun kaikki hyvät tyypit on hiljaa mua ei kiinnosta semmoiset liirumlaarum blogit vaan sellaiset joista saa jotain irtikkin...niinkuin sä ja pepi...lopettakaa pian toi hiljaisuus (:

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä sen migreenin kanssa! Itse painin saman riesan kanssa, ja kokoajan tuntuu tulevan lisää oireita kaveriksi:/

  VastaaPoista
 4. Tässä jo ihmettelinkin missä Minna luuraa!
  Ei varmaan hääviä tuon migreenin kanssa :( Koitahan jaksella, ja palailla taas pian!

  VastaaPoista
 5. Paranemisia migreeniin ja hiljaa hyvä tulee :)

  VastaaPoista
 6. Voi Minna, jaksamista päänsäryn kanssa. Käy uusiksi tutkituttamassa pääsi, jos ei nyt ihan varmasti ole tuota migreeniä. Noh, olen tainnut liikaa hoitaa neurokirurgisia potilaita... ja juu, Jag är också så helvetes trött... Ajattelin taas kerran lopettaa blogit, facebookit, yms. ryhmittymät. Kaipaan hiljaisuutta ja hiljaa hissukseen - todellisten, tavallisten ihmisten kanssa oleskelua.

  Angry Birds... en ole vielä päässyt kosketukseen kyseisen linnun kanssa. Lapset osaa paremmin :)

  VastaaPoista
 7. Juur juhlin, kun migreeni on pysynyt poissa monta kuukautta. Sitten tulikin reilu kolmen vuorokauden setti. Yksi pahimmista taas... Beltorit päässä, huivi silmillä odotin varmaa kuolemaa. Huh huh... hormonit on muuten hieno asia ihmisen elämässä. Ja satans ku ketuttaa täsmälääkkeiden hinta.

  Mä rakastan liljoja, mutta hävitin ne, kun vihaan kukkoa. Tykkään orvokeista, mutta lähtee järki kirvojen kanssa. Ötököttömiä rehuja mulle, kiitos. Tack och adjö.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!