tiistai 21. syyskuuta 2010

Sateenkaaren päässä

Sateenkaaren pää oli viime viikonloppuna Talossa Maalla, täynnä kultaa. Kaikki rakkaat perheen jäsenet ja ystäviä koko viikonlopun yhdessä. Sienestettiin, kalastettiin mato-ongella, poltettiin kokkoa, saunottiin, pelattiin lautapelejä ja vähän wiitäkin. Syötiin hyvää ruokaa, vietettiin synttäreitä ja nautittiin toistemme seurasta. Yksi elämäni parhaista viikonlopuista ikinä.

Sukkasadon toinen pari valmistui jo viime viikolla, mutta sain otettua kuvan vasta viikonloppuna. Lanka on edelleen tylsästi 7veljestä lankaa. Malli on Doris-sukka ja ohje on täältä. Muokkasin vähän, silmukoita on vähemmän ja varsi inan lyhyempi kuin mallissa. Nämä sukat sai synttärisankari mukaansa viikonloppuna.
Kaikki kuvat on ottanut Tinuhe Tamperelainen, kiitos Tiina!2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla susta pitkästä aikaa! Mukavalta kuulosti viikonloppunne, talo maalla on kyllä jotain niin tarpeellista tällaisina aikoina!! Kivat sukat - ja sateenkaari!!! Löytyikö aarre? Mä löysin siivoillessa pari uutta (unohtamaani) kerää 7 veljestä... harmaata ja turkoosia.. ja just tänään kaupassa katselin noita harmaita sävyjä, ja ajattelin, että en osta, kun en saa niistä ees sukkia aikaiseksi :) Sinä saat!

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kävit blogissani kommentoimassa! :) Tulin tutustumaan sinun blogiisi, ja löysinkin täältä nuo ihanat harmaa-valkoiset sukat, joita ehdin ihastella Sukkasadossakin, en tosin sinne jaksanut kommentoida, mutta kommentoinpa nyt tänne, että nätit ovat! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!