tiistai 10. elokuuta 2010

Turhista tavaroista eroonTavaroita on liikaa, turhautumiseen asti. Ostolakkoa miettiessäni olin kyllästynyt tavarapaljouteen. Se on pyörinyt mielessä jo tovin aikaa. Olen luonteeltani hamsteri ja jemmari: pahan päivän varalle, tuota tarvitsen vielä joskus, tälle löytyy kyllä käyttöä, kunnostamalla siitä tulee hieno, tosi hyvä löytö. Lista jatkuu loputtomiin.

Naapurilta oli hajonnut tietokoneen näyttö. Tuli puhetta, että meillä on vanha, mutta ehjä putkinäyttö. Kannettiin näyttö naapuriin ja molemmille tuli hyvä mieli.

Siitä juolahti mieleeni, että teen vastaavan jutun joka viikko. Annan pois, lahjoitan hyväntekeväisyyteen tai heitän roskiin joka viikko vähintään yhden turhan tavaran. Turhista tavaroista eroon -projekti kestää meillä kaupunkikodissa vähintään tämän vuoden loppuun asti. Kirjoitin sen tänne blogiin, jotta asia ei jää vain ajatuksen tasolle.


Aloitin muuten ne edellisessä postauksessa mainitut Kerttu-sukat marjapuuron punaisesta. Ihan vielä ei ne muut herkulliset syysvärit innostaneet. Malli on ihana, tykkään kovasti.


En itse tykkää kuvattomista postauksista ja koska lahjoitetusta näytöstä ei ole kuvaa, niin laitan tähän saunan kuvan Talosta Maalla. Tätäkin on mietitty, että onko turha vai ei. Puretaanko vai kunnostetaanko? Tällä hetkellä suunnitellaan jälkimmäistä vaihtoehtoa. Maalia se ainakin kaipaa.Sivuhuomautuksena muuten voin kertoa, että Talosta Maalla on viety kesäloman aikana turhia tavaroita roskiin noin 20 jätesäkillistä ja yksi peräkärryllinen plus auton perässä erinäisiä muita juttuja jäteasemalle. Sielläkin riehuu turhuuksien roviot. ;)


Sellaista tänään, turhuuksia.


2 kommenttia:

  1. Aijai ihania kuvia! Mäkin haluan maalle asumaan pelkästään noiden perusteella!(:

    VastaaPoista
  2. Onpas hyvä projekti hankkiutua vähitellen turhista tavaroista eroon! Tutustuin vähän aikaa sitten Netcycler-palveluun jossa voi myös laittaa ilmaiseksi annettavia tavaroita esille. Kannattaa tutustua!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!