perjantai 27. syyskuuta 2013

Roosaa näkyvissä

Tiesitkö, että lokakuu on Syöpäsäätiön Roosa Nauha -kampanjakuukausi? Kävin sattumalta Taito-shopissa ja melkein villiinnyin. Taito-Group on mukana kampanjanssa ja pinkkiä, roosaa ja vaaleanpunaista oli koko kauppa pullollaan.
Nappasin mukaani ROOSA NAUHA sukkaohjekuvaston. Siinä on 22 sukkaohjetta ja hinta oli vain 5,50. Kaikki mallit on tehty Pirkanmaan Kotityö Oy:n sukkalangoille. Kampanjan aikana myydään 12 eri väriä, jotka ovat tehty erityisesti tätä kampanjaa varten. Taito Pirkanmaan sivuilta voit lukea asiasta lisää. Sukkasatoilijoille ja kaikille sukan neulojille tiedoksi, että linkin takaa sivuilta löytyy myös muutama ilmainen sukkaohje pdf-muodossa. Lisäksi lokakuun aikana on alueen käsityökeskuksissa erilaisia käsityöaiheisia kampanjatempauksia ja niistä voit lukea lisää tästä linkistä.

Syöpäsäätiön rintasyöpäkamapanajasta voit lukea lisää täältä.

Käsityökeskusten tapahtumista luin, että pukeudu pinkkiin päivä on 4.10. En tiedä, että onko virallinen valtakunnallinen pinkki-päivä, mutta minut ainakin näette keikkumassa pinkisti silloin (ja vähän muulloinkin, hih).
Sukkaohjelehden lisäksi ihastuin vallan hurjasti pinkkisukkaheijastimeen ja sehän piti itselle saada.
Ette muuten usko, että kuinka vaikeaa oli kuvata heijastinta. Aivan valloittavan ihana heijastin mielestäni! Lisäksi ostin 2013 roosanauhan ja tälläsin heti Desigualini (my precious) rintapieleen. Uuu, miten imelän ihanat he ovat yhdessä. ;D
Roosaa on nyt muutenkin joka puolella ympärilläni, hempukkaa pukkaa syksyn harmauteen.Pakolliset callunat, pakolliset sipulit. Kirjopikarililja on yksi ehdottomista suosikeistani sipulikukissa. Vaatimaton, mutta oman arvonsa tunteva. Se nostaa hennon vartensa ylväästi kohti korkeuksia ja kummallinen shakkiruutuinen kukka nuokkuu sellaisena, kuin se odottaisi keijukaisen laskeutuvan päälleen. Oho, menipä jotenkin äärimmäisen runolliseksi teksti ihan yllättäin ja pyytämättä.

Krysanteemin viimeiset kukat vielä pinnistelevät. En ole vielä raaskinut heittää roskiin.


Aiotko osallistua Roosanauha kampanjaan? Edellisten lisäksi aion ainakin tekaista pinkit sukat. :)

8 kommenttia:

 1. Nyt täytyykin alkaa tutkailla mikä (tai mitkä ) on tämän vuoden ostoslistalla, mä en vielä ole ollenkaan perehtynyt asiaan!
  Entuudestaan on pinkkiä heijastinta, pinkit sakset, puutarhaleikkureita paritellen (NE on kyllä nykyään jo kaikkea muuta kuin pinkit) ja mitä liekään. Joka vuosi jotain :)
  Sitä pinkkiä haravaa mä himoitsen edelleen, oliskohan se vielä valikoimissa....nyt vois vaikka hommata kun toinen harava muutti naapuriin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin jostain, että sinituotteella olisi pinkkiä siivousvälinettä tarjolla. Vähänkö olisi siisti, jos siivoilisi pinkillä mopilla. :)

   Poista
 2. Mahtavaa! Kiitos tästä postauksesta. Pitääpä poiketa Taito-shoppiin kunhan seuraavan kerran liikun siellä päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohjelehti oli kyllä tosi hyvä, vaikka teenkin mielummin paksummasta langasta sukkia. Voihan niitä ohjeita vähän ite. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Hyvä hyvä, tärkeällä asialla ollaan. 4.10. siis pinkkiä päälle :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niinhän mulla ehkä on vähän aina, jos ei muuta niin huivi ainakin. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!